Új női mentor az X-Faktorban: Csobot Adél helyett ez a szőke sztár ül be a zsűritagok közé

Kiderült, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé ki érkezik új mentorként az X-Faktor 11. évadába.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Változik az X-Faktor 2022-es mentorgárdájának összetétele: Csobot Adél helyett egy új női mentor ül be a zsűritagok közé. 

Herceg Erikát kérték fel, hogy vegye át a stafétabotot a 27 éves énekesnőtől a 11. évadban 

X-Faktor új mentor

Csobot Adél számára életre szóló élmény volt az X-Faktor, de úgy döntött, a jövőben a karrierjében új kihívásokat keres. 

x-faktor-2021-csobot-adel
Fotó: RTL Magyarország

- Az RTL-lel régóta dolgozom együtt, és a csatorna számos műsorában vehettem már részt. Az X-Faktor egy szép állomás volt a karrieremben, de most új utakat, lehetőségeket keresek, ezért közösen hoztuk meg azt X-Faktor stábjával azt a döntést, hogy idén már nem ülök a mentorpultban. Bár egy klassz időszak lezárult az életemben, nagyon hálás vagyok, hiszen az X-Faktor egy életre szóló élmény számomra - egykori versenyzőként és mentorként is. További sok sikert kívánok minden készítőnek és szereplőnek! - búcsúzott egy évad után Csobot Adél.

Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti már várják, hogy megkezdjék a munkát új társukkal, aki nagy lelkesedéssel veti bele magát a feladatba, hogy segítse majd a versenyzőket életük nagy lehetősége előtt.

herceg-erika
Fotó: RTL Magyarország

Herceg Erika 1988-ban született Kárpátalján. 13 évesen első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen. 2013-tól hét éven keresztül tagja volt egy nemzetközileg ismert ukrán formációnak, a VIA Grának, akikkel számos zenei díjat nyertek. A videómegosztó oldalakon több mint 250 milliós megtekintésük van, Európa-szerte koncerteztek. 2020-ban szólókarrierbe kezdett, most pedig Ukrajnából Magyarországra érkezett, hogy tehetségeket mentoráljon az X-Faktorban.

- Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy a magyarországi X-Faktor egyik mentora lehetek. Úgy gondolom, ez a karrierem egyik fontos állomása lesz, és már alig várom, hogy elkezdődjenek a forgatások, hogy hallgassuk a versenyzőket, és elinduljon a munka - mondta a 33 éves sztár.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Verebély Marcell a műsor senior kreatív producere úgy gondolja, újítások kellenek a műsorba.

- Évről évre szeretünk változtatásokat vinni az X-Faktor-évadokba, hogy a nézőket meglepjük, és izgalmakból ne legyen hiány. Idén az egyik nagy változás, hogy egy-egy mentorhoz nem egy adott kategória kerül, hanem bármelyik énekes vagy zenekar kerülhet bármelyik ítészhez. A mentorok maguk döntik el, kivel szeretnének együtt dolgozni. 

x-faktor-uj-mentor
Fotó: RTL Magyarország

- A másik pedig, hogy a mentorpultba olyan szakembert kerestünk, aki amellett, hogy izgalmas személyiség, a zenei karrierje országokon átívelő, ezért esett a választásunk Erikára, akivel már évek óta tartottuk a kapcsolatot, és évente felmerült a neve, amikor mentorokat kerestünk - magyarázta Verebély Marcell.

Bár az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, még mindig várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban, a mentorok előtt bizonyíthatják tehetségüket. Herceg Erika, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti izgatottan várja, milyen élményeket és tehetségeket tartogat számukra a 2022-es évad. 

Csobot Adél bikiniben és fürdőruhában

Az énekesnő és Istenes Bence a fiaikkal együtt Horvátországban nyaralt. Csobot Adél innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról.

Csobot Adél bikinis fotója Horvátországból: megmutatta formás fenekét is

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük