Istenes Bence és Csobot Adél családi fotója felrobbantotta a netet: záporoztak a kommentek

Istenes Bence és Csobot Adél fél év után először posztolt közös fotót, ami egy családi programon készült.

csobot-adel-istenes-bence-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence és Csobot Adél 2012-ben ismerkedett meg egymással, előbbi volt annak az X-Faktor-szériának a műsorvezetője, amelyben az énekesnő harmadik helyezést ért el. 

2013-ban szakítottak, majd 2014 végén kiderült, visszataláltak egymáshoz, és szerelmesebbek, mint valaha. Első fiuk, Nátán 2016-ban jött a világra, tesója, Ádin 2018-ban született. 

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata

Istenes Bence és Csobot Adél idén immár tíz éve alkotnak egy párt. Nem titkolták, nekik is voltak hullámvölgyeik. Az utóbbi hónapokban arról lehetett hallani pletykákat, hogy kissé eltávolodtak egymástól, nehézségeik adódtak. A műsorvezető valószínűleg ezért döntött úgy, hogy nekivág az El Caminónak. A zarándoklat segített rendbe tenni a gondolatait és érzéseit. 

Rajongóik nagyon szurkoltak azért, hogy együtt maradjanak, most pedig sokan örülnek, a sztárpár ugyanis fél év kihagyás után végre közös fotót tett közzé az Instagramon. Ebből mindenki arra a következtetésre jutott, hogy túl vannak a nehezén, és továbbra is együtt, egy családként nevelik kisfiaikat. 

Az aranyos fotón éppen bringán ülnek a budapesti rakparton, a kirándulásra a gyerekek is velük tartottak, kerékpár-utánfutóban csücsülve gurultak apukájuk után. A családi idill sok internetezőt meghatott, nagyon sok komment érkezett. Csobot Adél oldalán egy nap alatt 11 ezren, Istenes Bence Instagramján 17 ezren lájkolták. 

“Nagyon szép család vagytok!!!”

“Szuper páros vagytok!”

“Csak így vidáman, aranyosak vagytok! Örülök nektek!”

“Minden gödörből van kifelé vezető út, amit négyen biztosan mindig megtaláltok!” - olvasható a hozzászólások között. 

Istenes Bence a családi kép mellett megemlítette, hogy elindult online műsora, az IstenEst legújabb évada. 

Magyar sztárpárok kapcsolatuk kezdetekor és most

Nem Csobot Adél és Istenes Bence az egyetlen hazai sztárpáros, aki már nagyon régóta együtt van. Képes összeállításunkban megnézheted őket és másokat akkor és most!

Cover-fotó: Profimedia, Trenka Attila

Ezt is szeretjük