Csobot Adél bikinis fotója Horvátországból: megmutatta formás fenekét is

Csobot Adél és Istenes Bence a fiaikkal Horvátországba utaztak nyaralni.

Csobot Adél bikinis fotója Horvátországból
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Csobot Adélt 2012-ben az X-Faktor harmadik szériájában ismerte meg az ország, az RTL Klub tehetségkutatójában Malek Miklós mentoráltjaként a harmadik helyen végzett. 

A műsor nemcsak ismertséget hozott számára, hanem szerelmet is: Istenes Bencével, aki akkor a háttérműsor, az After X műsorvezetője volt. Első gyermekük, Nátán 2016. május 3-án született, öccse, Ádin pedig 2018. augusztus 11-én jött világra.

Csobot Adél bikiniben és fürdőruhában

A 27 éves sztár az X-Faktor tizedik, jubileumi adásában már mentor lesz. A válogatókat június 19-én kezdték el forgatni, de arra jutott a zsűritagoknak idejük, hogy beiktassanak egy kis nyári nyaralást. Míg Gáspár Laci a feleségével Görögországba és Krétára repült töltődni, Csobot Adél és Istenes Bence a fiaikkal együtt Horvátországba utazott.

Csobot Adél innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról. Az énekesnő-színésznő 420 ezres követőtáborával komoly influenszernek is számít, fotójára egy nap alatt több mint 23 ezer lájkot kapott. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük