Istenes Bence kamuból jött össze a Csillag Születik énekesnőjével: csak később szerettek egymásba

Kovácsovics Fruzsina az IstenEst vendégeként elárulta, hogy annak idején látszatkapcsolatnak indult a viszonyuk, csak később szerettek egymásba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első, 2007-es évadában vált országosan ismertté. Az akkor 19 éves énekesnő a decemberi fináléba is bejutott, de azt végül a kis mesemondó, Utasi Árpi nyerte. Istenes Bence tévés karrierje 2008-ban indult, amikor a VIVA TV műsorvezetője lett. 

Kevesen tudják, de a két fiatal sztár egy darabig egy párt alkotott. Kapcsolatuk 2009-ben kezdődött, azonban több szakítás és kibékülés után 2010-ben elváltak útjaik. 

Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina kapcsolata

A 33 éves énekesnő az IstenEst című YouTube-sorozat vendégeként elárulta, annak idején látszatkapcsolatnak indult a viszonyuk.

istenes-bence-kovacsovics-fruzsi
Fotó: YouTube/IstenEst

Egy sajtós találta ki, hogy a két feltörekvő tehetség játssza el, hogy együtt vannak, mert így az újságok címlapjára kerülhetnek, és növelhetik az ismertségüket. 

- Bencével úgy indult a kapcsolatunk, hogy a VIVA sajtósa volt az én sajtósom is, és

kitalálta, hogy csináljunk valami hírt, valakivel hozzuk össze Fruzsit kamuból.

- Itt van Bence, egy új kis ficsúr. Mit szólnátok, ha ti „összejönnétek”, és majd pár hónap múlva szakítotok, csak legyen belőle hír?  - kezdte a sztorizást Kovácsovics Fruzsina. 

- Emlékszem, ültünk egy megbeszélésen, a VIVA-sok, a sajtós, és kérdezte, el tudjuk-e képzelni ezt - reagálta a 34 éves műsorvezető. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Az énekesnő azt is elárulta, hogy telefonhívásokat is imitáltak: eljátszatták velük, hogyan kell leszerelni az újságírót, ha az különböző témákkal kapcsolatban felhívja őket.  

- Ezzel olyan szorongásokat raktak belénk! Elmentük bulizni vagy csak valahova, és folyton azt néztem, bámulnak-e, mibe fognak belekötni. És huszonegy-huszonkét éves fiatalok voltunk - vallotta be Kovácsovics Fruzsi.

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születikben és Istenes Bence fiatal műsorvezetőként.
Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születikben és Istenes Bence fiatal műsorvezetőként.
Fotó: RTL Klub, CoolTV

Végül, ahogy megismerték egymást, egyre jobban szimpatizáltak egymással, elkezdtek randizni, és a kamukapcsolatból szerelem lett. Bár az egymásra találásuk utáni évben szakítottak, máig jóban vannak, és Istenes Bence egyik interjújában élete egyik legnagyobb szerelmének nevezte az énekesnőt. 

Kulka János és Lang Györgyi

Kulka János eredetileg bölcsész szeretett volna lenni, de végül a Színház- és Filmművészeti Főiskola növendéke lett a hetvenes évek végén. Itt szeretett bele fiatal osztálytársába, Lang Györgyibe, akivel aztán öt évig élt párkapcsolatban - erről is meséltek az RTL Klubon futó, XXI. század című műsorban.

Ismert énekesnő volt Kulka János fiatalkori szerelme - 5 év után szakítottak

Kulka János és a színésznő-énekesnő együtt is éltek.

Elolvasom
Ezt is szeretjük