Csobot Adél ezt a dögös sztárt törölné ki Istenes Bence múltjából

Csobot Adél Istenes Bence exei közül egy hölgyet törölne ki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros idei évadának második részében ügyességi feladatok helyett azt kellett megmutatnia a villa nyolc sztárpárjának, hogy mennyire ismerik egymást: a kapcsolatukra és a szerelmükre vonatkozó kérdéseket kaptak három válaszlehetőséggel, és a férfiaknak azt a választ kellett megjelölniük, amit szerintük a párjuk is kiválaszt.

Tíz kérdést kaptak, a sikeres teljesítéshez hatra kellett jó választ adniuk. Amikor hibáztak, érkezett a büntetés: a nőket hideg esővíz áztatta, és azt is végig kellett nézniük, hogy az üvegfal túloldalán párjuk mellé minden egyes rossz válasz után befekszik az ágyba egy sztriptíztáncosnő.

istenes-bence
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Istenes Bence és Csobot Adél 2012 őszén, az X-Faktor harmadik szériájának köszönhetően ismerkedtek meg egymással, amelynek Bence a háttérműsorát vezette, Adél pedig az egyik versenyzője volt. Hétéves ismeretségük alatt nemcsak jól megismerték a másikat, de jól egymásra is hangolódtak. Ezt bizonyítja, hogy a tévés csak egy választ rontott el.

Az egyik legérdekesebb kérdés Istenes Bence exeihez kötődött: kit törölne ki Adél Bence múltjából? Iszak Esztit, Tóth Gabit vagy Nádai Anikót? A helyes válasz az énekesnő volt.

Senkivel az ég egy adta világon semmi problémám nincsen, valamiért Gabi beragadt az életünkben, néha ez feljön

– magyarázta a 25 éves énekesnő.

csobot-adel1
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Csobot Adél 194 ezer forintot tett fel arra, hogy Istenes Bencének sikerül hat jó választ adnia – megérte ennyit kockáztatni.

A 2019-es Story-gála sztárpárjai

A huszadik alkalommal megrendezett Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálára számos sztár érkezett a szerelmével, köztük volt az év műsorvezetőjének megválasztott Istenes Bence is, aki két gyönyörű gyermekének édesanyjával, Csobot Adéllal gálázott. Képes összeállításunkban megnézheted, még kik vettek részt szerelmükkel együtt a 2019-es Story-gálán.

Csobot Adél álomszép volt Istenes Bence oldalán - Fotókon a Story-gála sztárpárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük