Csobot Adélban ez a legidegesítőbb - Istenes Bence agyára megy vele
Kiderült, hogy Csobot Adél mivel tudja leginkább felidegesíteni Istenes Bencét, és fordítva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 14-én indul a Nyerő Páros harmadik évada. Sebestyén Balázs minden hétköznap este 21:05 órától teszi próbára az ismert párok szerelmét az RTL Klub sztárpáros show-jában, a játékok során pedig segéderő érkezik hozzá a játékmester, Kabát Peti személyében. A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat.

Az idei évadban nyolc pár versenyez a Nyerő Páros trófeáért. Csobot Adél és Istenes Bence volt az első, akiknek a személyét a csatorna már augusztus közepén felfedte. Akkor ismerkedtek meg, amikor az X-Faktor 2012-es, harmadik szériájában Csobot Adél az egyik döntős versenyző, Istenes Bence pedig a műsorvezető volt. Már az első alkalommal érezték, hogy működik köztük a kémia. 

Bemutatkozó kisfilmjükben elárulták azt is, mit szeretnek a másikban, de arról is beszéltek, mivel mennek egymás idegeire. 

- Ő Istenes Bence, 32 éves. Éltem szerelme, a két csodálatos gyermekem édesapja, aki a világ legszórakoztatóbb, leghumorosabb, legjólelkűbb embere. Nagyon nehéz, hogy mit szeretek benned a legjobban. Valójában az egész lényedet szeretem, lelkestől-testestől, mindenestől - áradozott az énekesnő. 

istenes-bence-csobot-adel
Fotó: RTL Klub

- Csobot Adél, 25 éves, két csodálatos gyermekem édesanyja. Fantasztikus, leírhatatlanul csodálatos édesanya, nagyon jólelkű és nagyon jó ember, fantasztikus énekesnő, színésznő, társ és legjobb barát - vette át a dicséretfonalat Istenes. 

Azért tudsz nagyon önző is lenni, és tudsz nagyon sok ideig, nagyon sokat, nagyon intenzíven csak saját magadra koncentrálni.

Ilyenkor azt érzem, hogy picit háttérbe szorulok - mondta Csobot Adél arról, mi Istenes Bence negatív tulajdonsága. 

csobot-adel-istenes-bence
Fotó: RTL Klub

Kiderült, sokféle, állandóan változó becenévvel illetik a másikat. Az énekesnő szereti, ha szerelme a Manó, Kicsim, Kincsem, Bogyó, Életem névvel illeti, de amikor hetekig furcsa, külföldi becenéven szólítja, azt egyáltalán nem. 

Adélban a legjobban talán az zavar, hogy szétszórt, elképesztően szétszórt.

Ez mindenre igaz. A kocsimban széthagy mindent, ha kölcsönadom neki, akkor tele van szeméttel - vallotta be Istenes Bence.

- Mi az, hogy kölcsönadod? Azt hittem, hogy az az én kocsim is - reagálta erre a párja. 

A Nyerő Páros 2019-es évadának nyolc sztárpárja

Kiderült, kik alkotják azt a nyolc sztárpárt, akik beköltöznek a 2019-es Nyerő Páros villájába. Képes összeállításunkban megnézheted az összes versenyzőt! 

Ezt is szeretjük