Rátonyi Róbert 15 éves lányunokája ilyen szép és tehetséges: Laura nagyapja nyomdokaiba lépett
Rátonyi Róbert unokájának gyönyörű énekhangja van, de Laura a színjátszásban is tehetséges.

rátonyi-róbert-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rátonyi Róbert unokája, Laura igazi művészcsaládba született. Legendás nagyapjának mindkét gyermeke ezen a vonalon ment tovább. Rátonyi Hajniból színésznő, ifjabb Rátonyi Róbertből zongoraművész, hangszerelő, zeneszerző lett.

Utóbbinak két gyermeke született: Péter és nővére, Laura, aki örökölte édesapjától a zene iránti fogékonyságot. Gyermekkora óta énekel, két éve pedig Pintácsi Viki képzi a hangját.

 Rátonyi Róbert unokája, Laura

Az énektanárnő YouTube-csatornáján osztott meg róla egy friss felvételt, amelyen jól látszik, a 15 éves kamasz lány nemcsak szép, hanem nagyon tehetséges. Tanára is osztja ezt a véleményt. Elárulta, ugyan 30 éve van a szakmában, csak nagyon ritkán találkozik olyan fiatallal, aki ennyire stabilan és tisztán énekel.

laura
Fotó: YouTube/Viki Pintácsi

Nagyon korán megmutatkozott, hogy Laurában megvan minden, ami a színpadhoz kell. Édesapja már kis korából őriz olyan videókat, amelyeken a lány hihetetlen produkciókat mutat be.

- Az egyik ilyen felvételen engem Liza Minellire emlékeztetett a Kabaréból, de az iskolában is szerepelt néhány zenés és prózai színdarabban. Azt kell mondanom, akkor volt bennem olyan érzés, mintha valahol a nagyapja fogta volna a kezét - mesélte ifjabb Rátonyi Róbert a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

A zeneszerző ugyan mindig is ügyesnek tartotta Laurát, arra, milyen átütő tehetség, csak a közelmúltban ébredt rá.

- Bevallom, a zenész fülem hallott némi intonálási bizonytalanságot. Aztán nemrég meghallottam a frissen kikerült felvételt, és le voltam döbbenve, mennyit fejlődött.

Épp, mint nagypapája, Laura is sokoldalú. Nem csak a zenében, a színjátszásban és a sportban is teremnek babérok a számára.

- Laura az éneklés és az alkalmi színjátszás mellett a képzőművészetekben is tehetséges, fest, rajzol, és persze, mint mai modern gyereket, hihetetlenül érdekli a multimédia világa, a különböző kreatív videók készítése, kitűnő a memóriája és emellett teniszezik, röplabdázik - büszkélkedett édesapja a napilapnak.

Bodrogi Gyula unokája

Bodrogi Gyula családjára igaz a mondás, a történelem gyakran megismétli önmagát. A színész lányunokájáról is nagyon hamar kiderült, van jövője a színpadon: a 18 éves Bodrogi Enikő örökölte a tehetséget, gyönyörű énekhangját pedig már a közönség is ismerheti.

Cover-fotó: Fortepan/Szalay Zoltán

Ezt is szeretjük