Rátonyi Róbert felesége 94 éves lett: festményre illő szépség volt fiatalon
Rátonyi Róbert özvegye, Rátonyi Hajni édesanyja a 94. születésnapját ünnepelte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rátonyi Róbert kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, konferanszié, színházi rendező, író, publicista, érdemes és kiváló művész, a kabarék és az operettek ünnepelt sztárja karizmatikus férfi volt. A Csárdáskirálynő halhatatlan Bóni grófját gyönyörű színésznők és hölgyrajongók vették körül.   

Az ő szívét Németh Margit rabolta el, miután megismerkedtek, ő lett élete szerelme és a gyermekei édesanyja.  

 Rátonyi Róbert özvegye 94 éves lett

A fiatal hölgy nem csak szépségével nyűgözte le, a különleges, művelt, több nyelvet beszélő nő a szellemi és a lelki társa is volt. Két gyermekük született, 1953 decemberében ifj. Rátonyi Róbert, aki később zongoraművész lett, majd két évvel később Rátonyi Hajni, aki apja nyomdokaiba lépett, és színművész lett.

Rátonyi Róbert színművész 1964-ben a Magyar Rádió 6-os stúdiójában.
Rátonyi Róbert színművész 1964-ben a Magyar Rádió 6-os stúdiójában.
Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán

Rátonyi Hajni már kisgyerekként fellépett híres édesapjával, fiatal színésznőként az Abigél című négyrészes sorozat Muraijaként szerzett országosan hírnevet, 2021-ben pedig az RTL Klub Keresztanyu című sorozatában kapott szerepet. 

Rátonyi Róbertet és Margitot csak a színész 1992-ben bekövetkezett halála választotta el egymástól. Özvegye 2021. július 13-án ünnepelte a 94. születésnapját, Rátonyi Hajni egy különleges fotómontázzsal köszöntötte édesanyját: a bal oldali képen fiatalon, egy festményen látható, a jobb oldali pedig friss kép a kilencven fölött is életvidáman, mosolygósan.  

Képes összeállításunkban megnézheted a róla készült fotókat - azt is, amelyiken szembetűnő, hogy lánya, Rátonyi Hajni is örökölte a szépségét.

Ezt is szeretjük