Ő Rátonyi Róbert gyönyörű unokája: Laura hangja is nagyon szép
Rátonyi Róbert unokájának, a kamasz Rátonyi Laurának az énekhangja is gyönyörű.

ratonyi-robert-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1992-ben elhunyt Rátonyi Róbert, kétszeres Jászai Mari-díjas színész, legendás komikus, érdemes és kiváló művész mindkét gyermeke művészi pályára lépett. 

Lánya, az 1955-ben született Rátonyi Hajni színésznő, fia, az 1953-ban világra jött Rátonyi Róbert zongoraművész, hangszerelő, zeneszerző. 

Rátonyi Róbert unokája

A néhai Rátonyi Róbert fia a legfoglalkoztatottabb stúdiózenészek egyike, számtalan film-, színházi, show-, reklám- és főcímzenét komponált és hangszerelt. Zenét szerzett, és közreműködött többek között Mészáros Márta, Gárdos Péter, Kovács András vagy Jancsó Miklós filmjeiben.

Neki is egy lánya és egy fia született: Péter, illetve a nővére, Laura, aki örökölte a zene iránti fogékonyságot, valamint nagyanyja, a 2021 júliusában 94. születésnapját ünneplő Rátonyi Róbertné Németh Margit kifinomult szépségét is. (A két képen ő látható lányával, illetve fiával és azok gyermekeivel.)

A nagynéni, Rátonyi Hajni büszkén osztotta meg Facebook-oldalán a 13 és fél éves Laura YouTube-videóját, amelyben a világhírű, brit énekesnő és dalszerző, Emeli Sandé egyik leghíresebb, Read All About It című slágerét adja elő.

Rátonyi Laura Pintácsi Vikinél tanul, aki ugyancsak nagyon büszke fiatal tanítványára. 

"27 éve foglalkozom a fellépések és a fotózások mellett ének oktatással. Elmondhatatlan élmény a tehetséges gyerekekből, fiatalokból kihozni a bennük rejlő csodát, utat mutatni nekik az Éneklés Csodálatos Birodalmában. Fogadjátok szeretettel a 13 és fél éves Laura coverjét, nagyon büszke vagyok rá!!!" - dicséri a videómegosztó portálon Rátonyi Laurát. 

Rátonyi Róbert felesége

A híres színész gyönyörű nők társaságában élte az életét, de miután megismerte Németh Margitot, más hölgyeknek esélye sem volt nála. Felesége nemcsak gyönyörű volt, de különleges, művelt, több nyelvet beszélő nő, aki két gyermekkel ajándékozta meg férjét. Rátonyi Róbert felesége 2019 júliusában ünnepelte a 92. születésnapját. 

Cover-fotó: Fortepan/Kotnyek Antal

Ezt is szeretjük