Laky Zsuzsi nagyobbik lánya szép, mint az anyja: Lucából gyerekszínész lett
Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv nagyobbik gyermeke csak 11 éves, de már most tudja, hogy a színházi világ vonzza.

laky-zsuzsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki megkapta azt a kérdést gyerekként: „Mi leszel, ha nagy leszel?”. Bár a legtöbben kisiskolásként még nem tudják pontosan a választ, néhány gyerkőc gondolkodás nélkül rávágja, mi álmai foglalkozása.

Laky Zsuzsi nagyobbik lánya, Luca is így van ezzel, igaz, két munka is érdekli: színész vagy bőrgyógyász szeretne lenni. 

Laky Zsuzsi nagyobbik lánya, Luca

Előbbi esetében már el is kezdte építeni a karrierjét, gyerekszínész lett. Csukás István Keménykalap és krumpliorr című művének színházi adaptációjába egy háromfordulós casting során válogatták be.

laky-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Bár a 11 éves kislány csak most ismerkedik a színpaddal, szülei nagyon korán észrevették, hogy van tehetsége a színjátszáshoz.

- Ő abszolút művészlélek. Érdekli minden, ami a kreativitással kapcsolatos, az éneklés és a mozgás is. Ez az ő vonala - mesélte a büszke édesanya a Tények Plusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egykori szépségkirálynő az álmai megvalósításában segíti és támogatja a lányát. Minden hétvégén ő viszi Gödöllőre a próbákra, és ha kell, órákig vár, amíg végez. A hétköznapok sem kevésbé pörgősek a családjukban, Lucának az előadáson kívül is akad bőven elfoglaltsága.

- Lucát leigazolták az Újpest röpicsapatába, ott háromszor másfél órát ülök hétköznaponként. Ehhez jönnek a hétvégi próbák, és ezek egyre gyakrabban lesznek, de mindent a gyerekekért!

laky-zsuzsi-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Lucának, aki kék szemével és bájos vonásaival szakasztott olyan, mint az anyukája, volt még egy motivációja abban, hogy a szórakoztatóiparban induljon el. Édesapja alakította a felnőtt főszerepet a Külön falka című filmben, ami hatással volt a kislányra.

- Apukám filmjében szerepelt egy kislány, felnézek rá, és szeretném az ő példáját követni - ecsetelte Luca a műsorban.

Laky Zsuzsi pluszkilókkal

Mint minden nőnek, Laky Zsuzsinak is megváltozott a teste szülés után, ám egyáltalán nem érzi úgy, hogy feláldozta volna alakját, sőt pluszkilóival még nőiesebb lett. Ezt a véleményt kedvese is osztja, aki imádja felesége kerek idomait.

Cover-fotó: Facebook/Life TV

Ezt is szeretjük