Laky Zsuzsi gyönyörű volt férje filmjének premierjén: 13 éve boldog Dietz Gusztávval
Dietz Gusztáv játssza a felnőtt főszerepet a Külön falka című filmben, amit a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon állva tapsolt a közönség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Laky Zsuzsi, a 2003-as Európa Szépe 2008-ban ismerkedett meg férjével, a volt ketrecharcos és dzsiudzsicubajnok Dietz Gusztávval. 2010. szeptember 25-én házasodtak össze, idén ünnepelték a 11. házassági évfordulójukat. Két kislányuk született, Luca, 2011-ben, Lujza 2014-ben.

Az egykori szépségkirálynő gyönyörű volt a Külön falka 2021. szeptember 28-i díszbemutatóján, de ezúttal nem ő, hanem férje állt a figyelem középpontjában, ugyanis ő a film felnőtt főszereplője. 

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv a Külön falka díszbemutatóján

Az érzékeny apa-lánya történet szeptember 30-tól látható a mozikban. Kis Hajni rendező első, részben személyes élményein alapuló nagyjátékfilmjének nemzetközi bemutatóját augusztus 26-án a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon tartották, szeptember 18-án pedig a 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál zárónapján közönségdíjjal jutalmazták.  

Dietz Gusztáv mellett büszkén pózolt felesége a Corvin moziban szeptember 28-án tartott díszbemutatón.
Dietz Gusztáv mellett büszkén pózolt felesége a Corvin moziban szeptember 28-án tartott díszbemutatón.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A majdnem egy évig tartó casting során közel 1500 kislányt és 400 férfit néztek meg a főszerepekre, míg végül a film férfi főszereplője Dietz Gusztáv, volt MMA- és grapplingbajnok lett.

- Egy műsorban látott a rendező, ezután hívtak be castingra, amin tüntetőleg nem is próbáltam megfelelni, nem tanultam meg a szöveget sem. A harmadik castingra már elvittem a barátomat magam helyett, azt gondolván, ő sokkal alkalmasabb lesz. Kiss Hajni rendező mégsem volt hajlandó elengedni a kezemet. (…) A stáb tudta, hogy nem vagyok profi színész, így minden módon segítettek - mesélte a Reggeliben szeptember elsején.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Végig én voltam a leggyengébb láncszem a történetben, aki a lányomat alakította a filmben, szerintem sokkal jobban formálta a szerepet. Karlovy Varyban láttam én is először a filmet, őt sokkal szívesebben néztem. Nagyon megviselt. Magammal nagyon nem voltam kibékülve - vallotta be az RTL Klub reggeli műsorában, ahol azt is elárulta, hogy a film bemutatása után több megkeresést is kapott, már forgat is. 

Kiss Hajni rendező, Horváth Zorka, a gyerek főszereplő és Dietz Gusztáv.
Kiss Hajni rendező, Horváth Zorka, a gyerek főszereplő és Dietz Gusztáv.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Óriási élmény volt számára részt venni a nemzetközi filmfesztiválon, ahol állva tapsolt a közönség, a nemzetközi sajtótól is nagyon pozitív visszajelzések érkeztek. Bár díjat nem kaptak, az is nagy elismerés, hogy több ezer film közül bejutottak a legjobb 12 közé, ami ritka egy alacsony költségvetésből, amatőr színészekkel forgatott, első nagyjátékfilmes rendező alkotása esetében. 

A Külön falka történetében a tizenkét éves Niki (Horváth Zorka) nagyszüleivel él, akik nem tudják kordában tartani a vadóc, az iskolában nehezen beilleszkedő gyereket. Amikor Niki megtudja, hogy édesapját, Tibort kiengedték a börtönből, minden tiltás ellenére felkeresi a férfit. Tibor (Dietz Gusztáv) kidobóként dolgozik a budapesti éjszakában. Magának való alkat, erőszakos természete miatt állandó harcban áll a környezetével. Sötét múltja és egy családi titok miatt kerüli a lányával való találkozást, de Nikit nehezebb lerázni, mint gondolta. A két kívülálló lassan közeledni kezd egymáshoz, de minden az ellen szól, hogy a család egyesülhessen.

Laky Zsuzsi egykor és ma

A gyönyörű modell mindössze 19 éves volt, amikor a rivaldafénybe került, és egy csapásra a lábai előtt hevert a szakma. A német Playboy 20 millió forintot ígért, ha a kedvükért ledobja a ruháit, de az értékrendjébe ez nem fért bele. Nem hatotta meg a luxus, családanyaként teljesedett ki az élete.

Ezt is szeretjük