Schell Judit bomba alakkal jelent meg a díszbemutatón: a 48 éves színésznő ilyen szép volt

Schell Judit is megjelent Enyedi Ildikó új filmjének, a Feleségem történetének a díszbemutatóján.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 23-án került a magyar mozikba Enyedi Ildikó új, négy ország koprodukciójában készült filmje, a Feleségem története. Az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezőjének új alkotása Füst Milán több mint húsz nyelvre lefordított, irodalmi Nobel-díjra felterjesztett, azonos című regénye alapján készült. 

A szenvedély labirintusába invitáló fordulatos, sodró tempójú filmben Störr kapitányt a holland Gijs Naber, feleségét, Lizzyt a James Bond-, Mission: Impossible-filmekből és a cannes-i arany pálmás Adéle életéből ismert világsztár, Léa Seydoux alakítja. 

Schell Judit és sztárok a Feleségem története díszbemutatóján

A magyar szinkronnal Kurta Niké hangján szólal meg a Lizzyt alakító Léa Seydoux, míg a Störr kapitányt megformáló Gijs Nabert Hajduk Károlyén. Fontos szerepekben hallhatjuk még Törőcsik Franciskát, Thuróczy Szabolcsot, Mészáros Bélát, Mácsai Pált, Jordán Adélt, Gáspár Tibort, Gáspár Sándort, Schneider Zoltánt, Nyakó Julit és Zsótér Sándort.

A Feleségem története világpremierjét július 14-én a 74. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyében tartották, ahol hosszasan, állva tapsolta a közönség. A Le Figaro a kritikájában egyenesen mesterműnek titulálta a filmet, a Le Monde, a L’Humanité és a Le Parisien kritikusa pedig a maximális három csillagot adta az alkotásnak. Hazai díszbemutatóját szeptember 20-án rendezték meg a budapesti Corvin moziban, amelyen számos hazai sztár is tiszteletét tette. Kirobbanó formában megjelent Schell Judit is, aki majdnem egy év spanyolországi tartózkodás után idén nyáron költözött haza gyerekeivel

Képes összeállításunkban megnézheted a magyar sztárokat, akik részt vettek a Feleségem története díszbemutatóján. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük