Schell Judit ezért költözött Spanyolországba: gyerekeivel egy év után jöttek haza
Kiderült, Schell Judit miért költözött két kisebbik gyermekével majdnem egy évre Marbellára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schell Judit sokakat meglepett, amikor két kisebbik gyermekével 2020. augusztus 21-én majdnem egy évre Spanyolországba költözött. Egy gyönyörű andalúziai településen talált maguknak tengerre néző teraszos apartmant. 

13 éves fia, Boldizsár egy angol-spanyol két tannyelvű iskolába járt, kilencéves lányát, Borit egy családias Montessori-iskolába íratta. Most először a Nők Lapjának mesélt arról, miért költözött a világjárvány közepén Marbellára, és arról is, miért jöttek haza. 

Schell Judit ezért költözött Spanyolországba 

- Egy 12-13 évvel ezelőtti álmomat valósítottam meg. Most álltak jól a csillagok! (…) Ragaszkodom az álmaimhoz, és ha valamit eltervezek, azt szeretem végigcsinálni. És ma azt gondolom, a lehető legjobban jártam-jártunk, hiszen otthon nagy lezárások, iskolabezárások voltak, és nagyrészt online zajlott az oktatás, itt minden működött, és folyamatosan volt iskola - osztotta meg a lap olvasóival a 48 éves sztár.

2019 őszén még Costa Ricába készült, ahol egy gyerekkori barátnője él. Kinézte a gyerekek iskoláját, lakást keresett, tavaly tavasszal személyesen oda is utazott volna körülnézni, de a világjárvány miatt ez meghiúsult. Folyamatosan informálódott, végül úgy döntött, más úti célt választ. Mivel Costa del Solon nem tombolt úgy a járvány, mint Spanyolország más területein, úgy döntött, Marbellán élő, volt osztálytársnője segítségével oda költöznek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Munkát nem keresett, a kint töltött időben maximálisan a gyerekeire és magára koncentrált, volt ideje átgondolni, mit csinált helyesen, mit rosszul, hol tart az életben - ezekre itthon a három gyerek (nagyobbik fiát még főiskolásként hozta világra, László már nagykorú - a szerk.) és a színház mellett nem volt ideje. 

- Hosszú évek óta készültem arra, hogy kipróbáljam magam külföldön, tudatosan gyűjtöttem össze a rávalót. Itt, Marbellán csináltam egy költségvetést, és addig nyújtózkodtam, ameddig a takaróm ért. Azt szoktam mondani, én nem méregdrága lakásfelújításra költöttem a pénzemet, inkább élményeket és nyelvtudást adtam a gyerekeimnek. 

Schell Judit 2017 októberében a Terápia című sorozat harmadik évadának díszbemutatóján.
Schell Judit 2017 októberében a Terápia című sorozat harmadik évadának díszbemutatóján.
Fotó: Femina/Karip Timi

A hetilapnak cáfolta, hogy lenne egy spanyol szerelme, és miatta költözött Dél-Spanyolországba, magába a Costa del Solba szeretett bele. Szíve szerint maradt még volna, de megbeszélte a gyerekeivel és azok édesapjával, hogy egy évet töltenek külföldön. Azt is elárulta, hogy felmondott a Thália Színházban. 

- Nagyon szeretem a szakmámat, a színpadot és a filmeket, de soha nem ragaszkodtam hozzá mániásan. Ezt valószínűleg jól példázza, hogy színésznőként mertem három gyereket szülni, és azt gondolom, nem maradtam le, és most sem maradok le semmiről. 

Schell Judit meseszép csipkeruhába bújt a gálára

Az V. Televíziós Újságírók Díja gálára a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői voltak hivatalosak. Az est egyik legcsinosabb és legdögösebb sztárja a színésznő kategória egyik jelöltje, Schell Judit volt. Képes összeállításunkban megnézheted a gála sztárjait.

Ezt is szeretjük