A 62 éves Náray Tamásra rá se ismerni: ősz hajjal jelentkezett a Reggeliben Spanyolországból

Náray Tamás a Reggeli műsorvezetőit is meglepte új külsejével, amikor bejelentkezett Spanyolországból.

naray-tamas-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Náray Tamás három éve döntött úgy, hogy feladja magyarországi életét, és Spanyolországba, Barcelonába költözik. A divattervezésnek is hátat fordított. 

Az RTL Klub reggeli műsorába is Katalóniából jelentkezett be: a műsorvezető, Lakatos Márk azt mondta róla, hogy amióta - saját szavaival élve - elment nyugdíjba, sokkal több dolga van, mint Budapesten volt; cukrászati süteményeket süt, fest és regényt ír.   

Náray Tamás ősz hajjal

- Tényleg így történt! Azt hittem, hogy itt majd ülök a napon meg a kávéházak teraszán. Ehhez képest írtam két könyvet, és folyamatosan festek bezárva.  

naray-tamas2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Szabó Zsófi viccesen megkérdezte, hogy ugye nem a négy fal közötti könyvírásba és a festésbe őszült bele, Lakatos Márk pedig azt jegyezte meg, hogy Náray nagyon jól néz ki fehér hajjal: "George Clooney sírva kérné a receptet, remekül sikerült".

- Nem, nem ebbe őszültem bele. Már megőszültem korábban, csak most így alakult, hogy ilyen színű lett. Tök banális oka van: szedtem egy vitaminkúrát a hajamra, addig nem lehetett festeni meg színezni, és akkor megláttam, hogy milyen eszméletlenül jól nézek ki ezzel a hajszínnel, és gondoltam, maradjon így. 

A Reggeli egyik 2018 júniusi adásában még sötét hajjal szerepelt.
A Reggeli egyik 2018 júniusi adásában még sötét hajjal szerepelt.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Lakatos Márk hozzátette, hogy az ősz haj nagyon trendi lett: tavaly Pataki Ági kezdte el a visszafehéredést vagy ezüstöződést, és az idei cannes-i filmfesztiválon is több híres színésznő, így Helen Mirren vagy Andie MacDowell is ősz, illetve őszülő hajjal lépett a vörös szőnyegre. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Náray Tamás a Reggeliben arról is beszélt, hogy készül az új könyve Volt egyszer egy varrodám címmel, a Zarah-trilógia pedig a tervek szerint spanyolul is olvasható lesz. 

- Nem lesz botránykönyv, de arra számítanak az emberek, hogy majd mindent jól megtudnak, közben pedig meg is fognak tudni. Amennyiben az életem botrány, annyiban lesz botrány. Senkit nem hozok benne kellemetlen helyzetbe, csak akit szeretnék - humorizált az író. 

naray-tamas1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- A Zarah-trilógia első része valóban le van már fordítva spanyolra, jelenleg zajlik a második rész fordítása. Egy terv az itteni kiadó javaslatára, hogy Dél-Amerikában jelenjen meg először a könyv. 

A Való Világ első évadának Ágija így néz ki ma

2002-ben a Való Világ első évadában VV Ági néven ismertük meg a gyönyörű, barna hajú lányt, aki a valóságshow-ban való szereplését követően nem állt celebnek. Kégl Ági 11 évig itthon tevékenykedett újságíróként, majd négy évig Angliában két nagy nemzeti lapnál, ezt követően pedig egy nagy, amerikai cég marketingmenedzsereként kezdett el dolgozni.

Cover-fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Ezt is szeretjük