Ő Rába Tímea lélegzetelállítóan szép lánya: a 19 éves Ninából modell lett
Rába Tímea lánya keresett modell és a szépségversenyeken is tarol, Nina azonban egy teljesen más pályára készül.

rába-tímea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1991-et írtunk, amikor Rába Tímeát a Miss Hungary szépségverseny első udvarhölgyének választották. Kereken 30 évvel később a lánya fejére került korona, Tóbiás Nina lett a Miss Universe Hungary második udvarhölgye.

Nem véletlen, hogy a 19 éves lány édesanyja nyomdokaiba lépett, épp olyan egzotikus vonásai vannak, mint az anyukájának.

Rába Tímea lánya, Tóbiás Nina

Tóbiás Nina nem azért nevezett a versenyre, hogy átvegye a stafétabotot, elsősorban magának szeretett volna bizonyítani.

tóbi
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

- A Miss Universe igazából nekem semmi másról nem szólt, csak arról, hogy a saját határaimat feszegessem. Nekem ez egy hatalmas lépés volt az önelfogadás terén, hogy képes vagyok erre. Úgy mentem el, hogy semmit nem vártam tőle - mesélte az Ébredj velünk! című műsor vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

A fiatal lány nem szülői nyomásra indult a szépségipar felé, már kislányként is imádta, ha fotózták. Évek óta foglalkoztatják a különböző ruhamárkák, de szerinte a modellkedést és a szépségversenyek világát nem lehet összehasonlítani.

- A szépségverseny nem ad olyan tapasztalatot, amit a modellkarrieredbe be tudsz építeni. Teljesen máshogy sminkelnek, teljesen máshogy működik az egész. Itt nem az van, hogy kisminkelnek, aztán pózolnod kell, és fotóznak, a szépségversenyen mindenre figyelned kell, nincs az, hogy két kép között kifújom a levegőt.

rába t.png
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Bár akad munkája bőven, most a tanulás a legfontosabb a számára. Az érettségi és a továbbtanulás előtt áll, ráadásul komoly tervei vannak, jogi egyetemre készül. Szerinte ügyesen be tudja osztani az idejét, de az idei tanévben kevesebb fotózást vállal, hogy az iskolára koncentrálhasson.

Magyar szépségkirálynők egykor és most

Bálint Antónia 2019 májusában ünnepelte a kereken 50. születésnapját. A nevét az 1991-es Miss Hungary szépségversenyen ismerte meg az ország, amit megnyert, de visszavették tőle a koronát. Hat évig pereskedett, mire 1997-ben újrakoronázták. Összegyűjtöttük azokat a magyar sztárokat, akik szépségversenyt nyertek, és a mai napig mindenki ismeri őket. Nézd meg, mennyit változtak az évek során! 

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük