Kulcsár Edina és G.w.M. babájának hivatalosan ezért kellene Csuti vezetéknevét viselnie

Kulcsár Edina és Csuti még nem váltak el, így jelen állás szerint a születendő babának az ő vezetéknevét kellene viselnie.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és G.w.M. tegnap alaposan meglepett mindenkit: bejelentették, hogy úton van első közös gyermekük. 

Ez már önmagában is óriási hírnek számít, de az is nagyot robban a sajtóban, hogy az egykori szépségkirálynő így nem vesz részt a Dancing with the Stars harmadik évadában, Berki Mazsi érkezik a helyére.

Kulcsár Edina babája Csuti vezetéknevét kaphatja

A 31 éves modell a műsor extra videójában mesélt először a várandósságáról, elárulta, párjával mindketten nagyon meglepődtek, amikor kiderült, gyermekük fog születni, hiszen a családalapítást későbbre tervezték.

Berki Mazsi, Bonyhádi Ferenc profi táncos és Kulcsár Edina a tegnapi bejelentéskor.
Berki Mazsi, Bonyhádi Ferenc profi táncos és Kulcsár Edina a tegnapi bejelentéskor.
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Nyolc hónapja vannak együtt, kapcsolatuk híre is alaposan felkavarta az állóvizet: pár nappal azután derült ki, hogy egy párt alkotnak, hogy Kulcsár Edina az Instagram-oldalán hivatalosan bejelentette, szakított férjével és két gyermeke édesapjával. Csutival a válásukat hivatalosan még nem mondták ki, így furcsa helyzet állt elő: a születendő babának hivatalosan Csuti, azaz Szabó András vezetéknevét kellene kapnia. 

- A gyermek apjának - ha e törvény eltérően nem rendelkezik - azt a férfit kell tekinteni, akivel az anya a gyermek fogamzási idejének kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állt - magyarázta dr. Mester Csaba ügyvéd a Borsnak.

Hozzátette van egy kiskapu ebben a helyzetben: ha a kicsi a válás kimondása előtt jön a világra, a házastársak megállapodhatnak abban, hogy a harmadik féltől született gyermek az édesanyja vezetéknevét kapja meg.

Kulcsár Edina alakja

Kulcsár Edina a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján egy szexin kivágott, testhezálló ruhában jelent meg, a fotók láttán a követői közül többen megjegyezték, hogy pár kilóval többet mutat alatta a mérleg, mint jó pár hónappal ezelőtt. Volt, aki ezt dicséretként írta, más kritikaként.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük