Kulcsár Edina először beszélt a terhességéről: így reagáltak G.w.M.-mel a hírre

Kulcsár Edina a Dancing with the Stars videójában mesélt először arról, mennyire meglepte harmadik várandóssága.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma bombaként robbant a hír, Kulcsár Edina harmadjára is anyai örömök elé néz. Bár párjával, G.w.M.-mel terveztek közös családot, nem gondolták volna, hogy ilyen hamar szülői örömök elé néznek közösen.

A terhesség alaposan átírta a terveiket: a modellnek vissza kellett lépnie a Dancing with the Starsból, helyette Berki Mazsit láthatják majd a nézők a TV2 show-jában

Kulcsár Edina a terhességéről

A nagy bejelentést ma hozta nyilvánosságra a csatorna, ezzel egy időben Kulcsár Edina először beszélt kamerák előtt a gólyahírről. Elárulta, szinte sokkolta, amikor meglátta a pozitív terhességi tesztet.

kulcsár
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

- Egy vasárnap reggel derült ki, hogy lesz kisbaba. Egy órán keresztül csak ültem, és meredtem magam elé, ez hogy történt, és most mi lesz. Nyilván nagyon örültem, de nagyon nagy volt bennem a frusztráltság - emlékezett vissza a műsor extra videójában.

Rengeteg kérdés vetődött fel benne, az emberek hogy fogadják majd a hírt, illetve a műsor készítői hogyan oldják meg az utánpótlást. 

- Ezután el kellett indulnom otthonról a gyerekekkel, még mindig sokkos állapotban. Édesanyámat is ebben az állapotban hívtam fel, aki szintén sokkot kapott. 

Délutánra már azt tervezte, miként fogja elmondani a nagy hírt a szerelmének. A meglepetés azonban elmaradt, ugyanis a nagy sietség közepette otthon hagyta a terhességi tesztet, így G.w.M. nem tőle értesült arról, hogy apa lesz. Hozzátette, mindketten repesnek a boldogságtól.

Kulcsár Edina édesanyja

Kulcsár Edina friss képén édesanyja smink nélkül szerepel. Az egykori szépségkirálynő anyukája és nagymamája társaságában készített egy szelfit az Instagramra, amelyen Krisztina természetessége lehengerelte a követőit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük