Kulcsár Edinának az élete volt a tánc gyerekként: G.w.M. is támogatta a Dancing with the Starsban szereplését
Kulcsár Edina párja, G.w.M. támogatásával mondott igent a Dancing with the Stars harmadik évadára.

kulcsar-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina nagyon mozgalmas fél éven van túl: januárban bejelentette, hogy válik, majd azt, hogy rátalált a szerelem, a rapper G.w.M. oldalán boldogabb, mint valaha

Az egykori szépségkirálynő úgy döntött, párja teljes támogatása mellett igent mond a TV2 felkérésére, így ősztől ő is táncolni fog a Dancing with the Starsban.

Kulcsár Edina a Dancing with the Starsban

Kulcsár Edina és táncpartnere, a profi Bonyhádi Ferenc voltak az első páros, akiket Lékai-Kiss Ramóna és Gelencsér Tímea lelepleztek a TV2 sajtótájékoztatóján. 

kulcsar-edina1
Fotó: TV2

- Nagyon szeretem az ilyen jellegű kihívásokat.

Gyerekkoromban az életem volt a tánc.

- Nagyon sokat táncoltam, minden ehhez hasonló dologban szerettem kipróbálni magam. Mindig is vonzott a színpad, hogy megmutassam, mi van bennem. Úgyhogy ezzel egy gyerekkori álmomnak szeretnék hódolni - mesélte a Feminának arról, miért döntött úgy, hogy elfogadja a csatorna felkérését.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gyerekkorában imádott táncolni, mégis sokkal jobban élvezi most, felnőtt nőként, mint akkor. 

- Gyerekként latin táncoltam, úgyhogy ez számomra nem teljesen ismeretlen terep, ugyanakkor nagyon rég volt, kicsi voltam. Azóta megkopott ez a történet a fejemben. Ezért is olyan izgalmas feleleveníteni. Nyilván teljesen más ezt megélni felnőttként, mint gyerekként.

Alig vártam kis koromban, hogy felnőjek, hogy rúzsozhassam magam, hogy még magasabb cipőbe bújhassak.

- Ezt a hiányt pótolja bennem a műsor.  

Kulcsár Edinát teljes mértékben támogatja kedvese, G.w.M., aki a következő hónapokban mindent megtesz annak érdekében, hogy a volt szépségkirálynő jól bírja a megpróbáltatásokat, a sok-sok próbát, a nyomást. 

Kulcsar Edina Bonyhadi Ferenc
Fotó: TV2

  - Lelkileg kell a leginkább támogatni egy ilyen helyzetben. Ami szükséges egy ilyen versenyhez, az alázat, a szorgalom. A legfontosabb most, hogy lelkileg rendben legyek, szeretve legyek, hogy az otthoni dolgokban besegítsen. Azt gondolom, hogy enélkül nem megy az egész. Nyilván egy nagyon feszített tempójú felkészülés fog következni.

Persze nem csak a tánc fogja kitenni a mindennapjaimat, hiszen édesanya vagyok, emellett vannak vállalkozásaim is.

- Ott a családom, a nagymamám, az anyukán. Kemény lesz, úgyhogy tudatosan készülök rá agyban, lelkileg. 

Bonyhádi Ferenc szerint Kulcsár Edina hozzáállása, kitartása lenyűgöző, a táncos úgy gondolja, partnernője egyelőre maga sem hiszi el, mennyire tehetséges. Ott van benne az a tűz, ami ezekhez a táncnemekhez feltétlenül szükséges, a technikai tudást pedig majd átadja neki ő. 

Ők a 2022-es Dancing with the Stars szereplői

A Dancing with the Stars harmadik évadában tíz híresség - öt nő és öt férfi - bizonyíthat profi táncpartnere oldalán. Képes összeállításunkban mutatjuk, kik ők!

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük