Kóbor János felesége és lánya gyönyörű címlapfotón: Léna már 15 éves

Kóbor János 2021. december 6-án hunyt el, felesége és lánya először vállaltak címlapfotózást az elvesztése óta.

kóbor-jános-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kóbor János emlékét felesége és lánya örökre a szívében őrzi: Deme Zsóka és a 15 éves Léna gyönyörű címlapfotón szerepelnek, az ehhez készült interjúban az asszony először szólalt imádott férje elvesztése után.

Az egész ország gyászba borult 2021. december 6-án, miután az Omega zenekar a Facebookon közölte, frontemberük örökre lehunyta a szemeit. A zenész november 9-én került a SOTE pulmonológiai klinikájára, miután koronavírussal fertőződött meg. Az orvosok a végsőkig harcoltak a megmentéséért, ám a szervezete nem tudta legyőzni a betegséget és annak szövődményeit.

Kóbor János felesége és lánya

Deme Zsóka sokáig érezte azt, soha nem fog tudni beszélni gyermeke édesapja, élete párja elvesztéséről. Négy hónap elteltével azonban kötelességének érezte, hogy megszólaljon. Elmesélte, hogyan zajlott Kóbor János végső búcsúztatója a Balatonnál.

- A bazilikai búcsúztatójához hasonlóan szintén szűk családi körben voltunk. A hamvait egy varázslatos pillanatban Balatonaligánál, a tó közepén engedtük el, amikor a víz tükrén a nap fehér gyöngyhidat font. Mecky egy szív alakú virágkoszorú és a fehér rózsáink kíséretében ment át rajta - idézte fel Deme Zsóka a Story magazinban.

A rocktörténet korunk egyik legnagyobb művészét veszítette el, felesége és kislánya pedig szerető férjként és odaadó édesapaként emlékezik rá az idők végéig.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- A mindenünk, aki pótolhatatlan. A hiánya irtózatos sebeket hagyott maga utána szívünkben, a lelkünkben. Szó sincs elengedésről. Minden percben, minden órában, minden gondolatunkban itt van, és itt is marad velünk örökre.

Köszönöm azt a közel 18 gyönyörű évet, amit együtt tölthettem ezzel a csodálatos emberrel

- Aki műveivel - nem is akárhogyan - beírta magát a rocktörténelembe, a legnagyobb alkotása pedig itt maradt nekem, ő Lénácska.

Deme Zsóka, Kóbor Léna és Kóbor János 2021 januárjában a Tények Plusz című műsorban.
Deme Zsóka, Kóbor Léna és Kóbor János 2021 januárjában a Tények Plusz című műsorban.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Kóbor János végső nyughelye a Szent István-bazilika lett. Az Omega miatt az "O" betű részlegében emlékezhet rá a közönség, a család és az intézmény már elindították a hosszú folyamatot, mely során ki fognak jelölni egy olyan időszakot, amikor a síremlék látogatható lesz. Mindemellett szobrok is készülnek Mecky emlékére, például a Balatonon és Bátaszéken, ahol a gyerekkorát töltötte.

Kóbor János még magához ölelhette unokáit

Kóbor János fia az 1976-ban született Kóbor Dániel jó kapcsolatban volt az édesapjával, imádta az Omega zenéjét, büszke arra, hogy háttéremberként a zenekarhoz tartozhatott, számos turnén dolgozhatott együtt az apjával. Néhány héttel a kórházba kerülése előtt két kislányával meglátogatta az énekest.

Cover-fotó: MTI/Bócsi Krisztián

Ezt is szeretjük