Király Viktor és felesége szakításáról pletykálnak: Anita először szólalt meg

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita házassága miatt azért aggódnak a rajongók, mert elmaradtak a közös képek.

kiraly-viktor-felesege-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután február 2-án Tápai Szabina bejelentette, hogy válnak Kucsera Gáborral, már nyolc hónapja külön is élnek, egy másik sztárpár házasságának válságáról is megindultak a pletykák. 

A rajongók szerint Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita között sem lehet minden rendben. 

Király Viktor házassága 

Mindezt arra alapozzák, hogy míg az énekes és felesége korábban sok közös képet posztolt, ezek egy ideje elmaradtak. A Redditen már tavaly októberben feltette a kérdést egy felhasználó, mások szerint vajon együtt vannak-e még, mert egyáltalán nem lát közös tartalmakat, igaz, a régi képeiket sem törölték. 

Volt, aki szintén furcsának találta ezt a fejleményt, míg más azt írta, szerinte együtt vannak, csupán arról van szó, hogy Anita tudatosan kevesebbet posztolt a magánéletéről.

Valentin-napon is elmaradt a közös fotó, Virág Anitát, a Hatoslottó-sorsolás háziasszonyát meg is kérdezte egy kommentelő, hogy hol van a férje, mire azt válaszolta, hogy fellép Visegrádon. A követője elnézést kért a kérdezősködésért, csak hiányolja a közös tartalmakat, szerinte sokan arra a következtetésre jutnak, hogy már nincsenek is együtt. 

Király Viktor és Virág Anita 2019 novemberében a IV. Budapest Central European Fashion Weeken.
Király Viktor és Virág Anita 2019 novemberében a IV. Budapest Central European Fashion Weeken.
Fotó: Profimedia

A Bors a pletykákkal kapcsolatban a sztárpárt is szerette volna megkérdezni. Király Viktor feleségét érték el, aki annyit mondott, ez a pletyka szóra sem érdemes. 

Nem szeretnénk erről nyilatkozni, szóra sem érdemes. 

Király Viktor és Virág Anita 2017 szeptemberében ismerkedett meg egymással az énekes egyik koncertje után. Szerelem volt első látásra, másnap pedig már randiztak is. A Megasztár 4 győztese 2019 májusában Rómában, a Trevi-kútnál kérte meg szerelme kezét. 2020 januárjában derült ki, hogy titokban összeházasodtak, és a menyasszony várandós volt az esküvőn. Kisfiuk, Kolen májusban jött a világra. A fiúcskát óvják a nagy nyilvánosságtól, nem mutogatják magazinokban sem. 

Király Viktor otthona

Modern, trendi, letisztult - Király Viktor otthonát látva ezek a jelzők jutnak eszünkbe. Az énekes az Instagramon keresztül látta vendégül a követőit, akik a bejárattól a nappaliig vehették szemügyre, hol lakik a kedvencük. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük