Válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor: volt megcsalás is, és 8 hónapja külön élnek

Tápai Szabina egy évig nem beszélt a magánéletéről, most elárulta, tíz év házasság után elválnak Kucsera Gáborral.

tápai-szabina-kucsera-gábor-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csaknem pontosan egy évvel ezelőtt, 2022 februárjában Tápai Szabina és Kucsera Gábor kijelentették, nem szerepelnek együtt a nyilvánosság előtt. Eddig nem is beszéltek a házasságukról, egy év elteltével előbbi törte meg a csendet, elmondta, elválnak egymástól.

Tápai Szabina húszéves volt, amikor először találkozott Kucsera Gáborral egy tatai edzőtáborban. A viharosan induló kapcsolatukból 12 évvel ezelőtt lett szerelem, 2013-ban mondták ki az igent, majd megszületett három gyermekük, Bence, Milla és Bella.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor válik

Az egykori kézilabdázó hosszú idő után először érzi azt, képes beszélni a kapcsolatról. A Story magazinnal osztotta meg, sokáig hitte, hogy férjével örökre együtt maradnak. Korábban mindketten megtettek mindent a házasságukért, de eljött az a pont, amikor tovább már nem csukhatja be a szemét.

- Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Az elmúlt két-három évben túl sok volt a negatív energia az életünkben, és erre se a gyerekeknek, se nekünk nincs szükségünk.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Szeretnék boldog lenni, szeretném, ha a férjem is az lenne, és persze a gyerekek is.

Nyolc hónapja külön élünk, és úgy érzem, így a jó mindenkinek

- ennek így kellett lennie.

Arról is beszélt, az elmúlt két és fél évben folyamatosan arra várt, hogy valami történjen, várt a küzdésre Kucsera Gábor részéről. Nem kívánt nagy dolgokat, egy közös kávézás vagy séta is elég lett volna, de ez nem történt meg.

- Most pedig azt érzem, ehhez már késő, elkerültük egymást időben. Ez már nem az én utam. Mára máshogy nézek rá. Mi már apa és anya vagyunk, nem férj és feleség. De ettől én még nagyon szeretem őt, és mindig is szeretni fogom, csak más minőségben.

profimedia-0550018686
Fotó: Profimedia

Már azzal, hogy nem élnek egy fedél alatt, jobb lett köztük a kommunikáció. Tápai Szabina szerint idővel a kapcsolatuk újra odajuthat, ahonnan 15 éve indult, barátok lesznek. Az is kiderült, a válókeresetet még nem adták be.

- Megvártam, hogy ez végleges döntés legyen, és ne egy dühvezérelt cselekedet. Előbb-utóbb nyilván ez a része is rendeződni fog, de azt gondolom, semmi sem egy papírtól függ.

Gyakorlatilag mi már elváltunk - érzelmileg.

Magyar sztárok válásai 2022-ben

2022-ben nem Csősz Boglárka volt az egyetlen hazai sztár, aki a válás mellett döntött. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek a házassága ért véget az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük