Csősz Bogi ezért vált el: Burak nem tartotta be, amit a házasság elején megígért

Csősz Bogi és Burak Talu 2010-ben házasodtak össze, válásuk 2022 júliusában lett hivatalos.

csősz-bogi-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022 májusában robbant a hír, Csősz Boglárka és férje 14 év után elválnak egymástól. Akkor az üzletasszony azt nyilatkozta, a világjárvány az ő életüket is befolyásolta. Megváltozott a kapcsolatuk és a jövőről alkotott képük.

A karrierjét modellként és színésznőként kezdő híresség 24 éves volt, amikor megismerte Burak Talut Törökországban. A milliárdos üzletember nem várt sokat a lánykéréssel, az esküvőjüket 2010-ben tartották.

Csősz Boglárka válásának oka

A válásukat nyolc hónappal ezelőtt, 2022 júliusában mondták ki. Bár Csősz Bogi akkor kiadott egy hivatalos közleményt arról, mi volt a döntésük hátterében, nem ment bele a részletekbe. Úgy fogalmazott az Instagramon, hogy nem akartak úgy élni egy háztartásban, mint két barát.

csősz
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

A Blikk TV Sztárok a Páczban vendégeként osztott meg új információkat a szakításukról. Kiderült, Burak megszegett egy neki tett ígéretet, illetve a kulturális különbségek is hozzájárultak a végső döntés meghozatalához.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Egyre jobban azt éreztem, hogy szeretnék hazajönni, hogy legyek magyar közegben, magyarokkal. Ő nem volt erre nyitott, nem tudtunk abban megegyezni, hogy kétlaki életet éljünk, fél évet Magyarországon, fél évet Törökországban, 

pedig már a házasságom elején jeleztem neki, hogy tíz év után fogok szólni, hogy Magyarország következik.

Hotelek szépítésével foglalkozó cégében szinte csak török ügyfelekkel dolgozik, így gyakran visszautazik Törökországba, ilyenkor exférje családját is meglátogatja.

Elárulta, a szakítás nem volt fájdalommentes, hiszen Burak kultúrájában nem olyan megszokott dolog a válás, mint hazánkban.

- Nem volt egyszerű, mert az ő kultúrájukban nem könnyen engedik el a feleségeket, egy életre választanak párt. Nem viselte jól az elején.

Magyar sztárok válása 2022-ben

2022-ben nem Csősz Boglárka volt az egyetlen hazai sztár, aki a válás mellett döntött. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek a házassága ért véget az elmúlt egy évben.

Az RTL műsorvezetője 10 év után válik férjétől: sztárok, akik 2022-ben a különválás mellett döntöttek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Life TV

Ezt is szeretjük