Csősz Bogi 14 év után elköltözött férjétől: elárulta, miért váltak külön Burakkal
Csősz Bogi és férje, Burak Talu exkluzív interjúban árulták el, hogy egy időre a különválás mellett döntöttek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kedden szárnyra kapott a hír, Csősz Boglárka válik török milliárdos férjétől, tönkrement a házassága. A Feleségek luxuskivitelben sztárja a Hot! magazinnak adott exkluzív interjúban beszélt először arról Burak Taluval, hányadán áll a házasságuk. 

Elárulták, egy időre a különválás mellett döntöttek, a 38 éves sztár Magyarországra tette át a bázisát, míg a férje Törökországban maradt. 

Csősz Boglárka válás

Csősz Boglárka modellként és színésznőként szerzett nevet magának, életében először Isztambulba is egy szépségversenyen nyert modellszerződésnek köszönhetően jutott el.  Amikor hat évvel később, 24 évesen járt Törökország legnépesebb városában, megismerte Burak Talut. A férfi nem sokkal később megkérte a kezét, majd két évvel később, 2010-ben összeházasodtak. 

csosz-bogi
Fotó: TV2

Az együtt töltött 14 év alatt számos közös élményt éltek át, sokat utaztak. A világjárvány azonban az ő életüket is befolyásolta, miután nemcsak a férj dolgozott sokat, de felesége is járta a saját útját üzletasszonyként, megváltozott a kapcsolatuk és a jövőről alkotott képük. 

- Az elmúlt években a Covid és az azutáni időszak kiszakított minket a hétköznapokból. A világ más részein kellett dolgoznunk, és bár utaztunk egymáshoz, ahogy tudtunk, sokkal kevesebb időt töltöttünk közösen - árulta el Burak Talu a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Csősz Boglárka azt mondta, a munka segít átvészelni ezt a nehéz időszakot. Férjével sírva beszélgetnek a jövőről, de Burakkal bárhogy döntenek, 14 év után a szeretet és tisztelet örökre megmarad egymás iránt. 

A szeretet része az is, ha két ember el tudja engedni egymást.

- Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatot. Az elmúlt években azonban már nemcsak őt, de engem is egyre inkább az üzleti dolgaim kötnek le, a munka és a sikerek jobban inspirálnak, ami nemcsak nekem, hanem neki is feltűnt, hiszen egyre nehezebben tudtuk összeegyeztetni a találkozásainkat.

Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszba érkezett, amiben újra meg kellett találjuk magunkat.      

- Sok minden érdekel, de a Covid ideje alatt fedeztem fel magamban az üzletasszonyt és azt a képességemet, hogy tudósokkal együtt dolgozva képes vagyok piacra dobni új termékeket - mesélte a szőke szépség, aki a világjárvány kitörése után egy vírusmaszkot kezdett el árulni, emellett építészeti alapanyagokat, hideg- és melegburkolatot szállít be Törökországból, továbbá egyedi bútorok gyártásával is foglalkozik. 

Csősz Bogi smink nélkül 

Ruháit luxusmárkák polcairól választja ki számára a stylistcsapata, frizuráját fodrász szárítja kifogástalanra. Az erős smink is jellemző rá, festetlen arcát csak kevesebben ismerik. A Lilulandban kivételesen megmutatta, milyenek a teljesen természetes vonásai.

Ezt is szeretjük