Csősz Bogi elárulta, hogyan lehet gazdag férjet fogni - Ő egy török milliárdos felesége lett
Csősz Bogi tudja, hogyan lehet gazdag és komoly férjet fogni, neki sikerült.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Boglárka fényűző életet él, amióta két együtt töltött év után 2010 szeptemberében feleségül ment Burak Talu török milliárdoshoz. A Feleségek luxuskivitelben szereplői közül ő az, aki a legnagyobb pompában él. 

Isztambulban egy 1400 négyzetméteres villában él, amihez másfél hektáros kert is tartozik, sokat utazik, ötcsillagos hotelekben száll meg, luxusmárkák közül választ ruhát, cipőt, táskát, kozmetikumot is.

Csősz Boglárka tippjei

Ő sem mindig ilyen életet élt, amikor erdélyi lányként tizenévesen eljött otthonról, és kipróbálta magát színésznőként, valamint tíz évig modellként dolgozott, sok mindent tanult magáról és másokról. Nem hírességeket másolt, hanem felépítette önmagát, és ezzel együtt a vonzerejét is, amivel meghódította a férjét - önmagában a szépsége nem lett volna elég, kellett hozzá a tartása és az értékes belső tulajdonságai is. 

- Szerintem a neten is fel lehet ismerni az értékesebb embereket, de én azt tanácsolom, hogy menjünk minél több rendezvényre, kulturális, sportos eseményre, mert a közös élmények és közös érdeklődés egy biztos alap. Ha ez megvan, akkor már nyert ügyed van, mert hosszú távon sem untok egymásra - mondta a Borsnak a 36 éves sztár, aki szerint a bulihelyeken a legtöbb férfi csak szexkalandot keres. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerinte a feleségnek sosem szabad féltékenykednie, de az jó, ha a nő egészséges szinten néha féltékennyé teszi a férjét, hagyja, hogy a férfi vadásszon rá. Ezzel fenn lehet tartani a pezsgést, a lángot. 

- A játék a lényeg, én mindig új helyzeteket teremtek a férjemnek. Szeretem azt, ha egészséges szinten féltékennyé tudom tenni, vagy valami olyan dolgot szervezek, amelyből kiderül, hogy mennyire fontos nekem, hogy gondoskodjak róla.

Csősz Bogi édesanyja

A friss anya-lánya fotó láttán nem gondoltuk volna, hogy Csősz Boglárka anyukája 58 éves, ez csak az egyik kommentre adott válaszból derül ki. Sok hozzászóló írta, hogy egyértelműen édesanyjától örökölte a szépségét, akivel nagyon hasonlítanak egymásra, és Anikót inkább a testvérének vagy a barátnőjének néznék, mint az anyukájának. 

Ezt is szeretjük