Még a WC is aranyozott - Fotókon a magyar színésznő luxusvillája

Csősz Boglárka a török riviérán is páratlan kényelemben és luxusban lazíthat.

Csősz Boglárka villája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Miután Köllő Babett és Vasvári Vivien kibeszélték sérelmeiket és múltbéli tragédiáikat, már semmi nem állt a Feleségek luxuskivitelben sztárjainak útjában, hogy felhőtlenül élvezzék azt az elképesztő luxust, amit Csősz Boglárka Törökországban biztosított számukra. Isztambult elhagyva a török riviéra egyik népszerű turistaközpontját, Bodrumot vették célba.  

A luxusfeleségek már Bogi és férje isztambuli, 1400 négyzetméteres házán és a hozzá tartozó 300 hektáros, pazar kerten is ámuldoztak. Ha azt gondolták, Bogi a színvonalat és a luxusélményeket nem tudja fokozni, csalódniuk kellett: egy olyan étterembe vitte őket, ahová hollywoodi sztárok járnak, egy olyan strandra, ahol a legjobb nők mutatják meg a tökéletes testüket, és megmutatta a villát, ahol a férjével lazulnak, ha szabad hétvégéiken leugranak Bodrumba.

- Úristen, annyira gyönyörű a csillár, a berendezés és az a rengeteg arany, a rengeteg bársony - ajnározta a nyaralót Köllő Babett, aki szerint - mint ahogy azt az első rész bemutatkozója után tudjuk - nincs WC sem festmény, sem tapéta és csillár nélkül. 

- Úristen, hol a p****ba vagyunk mi? Hova jöttünk? Ez a kilátás? Lift. Minden aranyból van, még a WC is - szakadt ki Farkas Ritából, amikor elé tárult a bodrumi ingatlan. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen pazar villában lazít Csősz Bogi és török milliárdos férje, ha a tengerparton nyaralnak. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük