Mérhetetlen gazdagságból egy apró albérletbe - A magyar luxusfeleség mindent elveszített

Farkas Rita magasból a mélybe zuhant, amikor a férje az egész családot tönkretette.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Farkas Ritát a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorában ismerhették meg a nézők. A 48 éves nő még az első részben egy gyorsétterem tulajdonosnőjeként mutatkozott be, aki sokat költ magára, mert szerinte ezt minden nő megérdemli: 17 éves kora óta például csakis fodrász mossa a haját. Rita ugyanakkor azt sem titkolta el, hogy míg régen egy hatalmas házban élt férjével és négy lányukkal, ahol hatalmas partikat adtak, mára már nagyon megváltozott az éltük, egy kicsi kis lakásban él a négy gyerekkel. Jánostól nyolc évvel ezelőtt elvált, de nem szakadtak el egymástól, egyiküknek sincs új kapcsolata, mostanában pedig egyre többet gondolt arra, hogy talán újra kellene kezdeni. 

Farkas Rita az első rész végén be is vallotta a színésznő Köllő Babettnek, hogy Vivi eljegyzési buliján elöntötték az emlékek és az érzelmek, és rájött, nagyon hiányzik neki a volt férje. Több se kellett a forrófejű Babettnek, rábeszélte arra, hogy üljenek kocsiba, és menjenek el János lakásához. Mielőtt azonban felcsöngettek volna, Rita bevallotta barátnőjének, hogy János nyolc évvel ezelőtt olyasmit tett, amivel az egész családot tönkretette. A második rész végén végre megtudhattuk, mi volt az, ami miatt a házasságnak és a mérhetetlen luxuséletnek is vége lett. 

- Mi full luxusban laktunk, mindenünk megvolt: nyaralás, házak, kocsik. Tök jó volt minden. Aztán elkezdett szerencsejátékozni. Ilyen az, amikor nagyon magasról elkezdesz lefelé menni, és a pincében kötsz ki. Én a gyerekeimmel nagyon a pincében kötöttem ki. És még akkor sem hagyta abba - fogott bele a vallomásba Rita.

farkas-rita
Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

- Mindenünket elveszítette. Akkor én fogtam magam, egy nap alatt összecsomagoltam, és egy 60 négyzetméteres albérletbe költöztem a gyerekkel. Azt mondtam, ha most ezt nem teszem meg, akkor lehet, hogy most az Árpád híd alatt lakunk. Nem rögtön, de akkor ő is rádöbbent, hogy nagyon elszúrt valamit - mesélte az üzletasszony. 

Babett szerint János hatalmas hibát vétett, amivel a legközelebbi szerettei életét tette pokollá, de dolgozott a függőségén, és elkezdett dolgozni azért, hogy visszakapja a családját. 

A Feleségek luxuskivitelben második részében cicaharcból sem lesz hiány, Vivi már nemcsak Babettel, hanem Ritával is összerúgja a port. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük