Csősz Bogi ultraszexi bikinibe bújt – A többi luxusfeleség is tátott szájjal bámulta
Csősz Bogi a Feleségek luxuskivitelben új szereplőjének, Molnár Nininek a divatbemutatóján volt modell.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi megmutatta a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadában, milyen bomba a teste bikiniben. Az első részben bemutatkozott egyik új szereplő, Molnár Nini egy exkluzív, zártkörű divatbemutatót rendezett főként a törzsvásárlóinak, barátainak és Bogi ismerőseinek.

A VIASAT3 realityműsorának többi szereplője, Vasvári Vivi, Köllő Babett, Yvonne Dederick, Polgár Tünde és Nagy Noémi a bemutató utáni partin szembesültek azzal, hogy Nini testőrrel jár-kel, amin igencsak meglepődtek. Ámulatuk a török luxusfeleség által bérelt birtokon volt csak nagyobb, amikor a divattervező helikopterrel érkezett.

Csősz Bogi bikinis bombázó

Csősz Bogi az egészséges életmód híve, odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen sportol, a jóga évek óta az élete része, az utóbbi fél évben pedig még jobban odafigyelt a testformálásra. Amikor a török milliárdos felesége egy Molnár Nini által tervezett falatnyi bikinit mutatott be, kolléganői elismerően dicsérték. Tíz évig modellkedett, de legalább tíz éve nem állt már kifutón, így nagyon jólestek neki a bókok.

- Hú, basszus! Állatian jól néz ki a Bogi! Szerintem ő volt a legjobb. Látszik, hogy fél éve már folyamatosan edz – mondta Vasvári Vivien, aki magának is kinézett pár darabot a kollekcióból.

- Amikor Bogi megjelent ott, azért tátva maradt a szám. Az volt az, amire azt mondtam, hogy "Váó!" Csak tátott szájjal néztem magam elé. Nagyon jól nézett ki – vallotta be csodálatát nem is leplezve Köllő Babett.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögösen nézett ki Csősz Bogi a bikinis divatbemutatón.

Ezt is szeretjük