A Luxusfeleségek új szereplője helikopterrel érkezett – Kiakadtak rajta a többiek
A Feleségek luxuskivitelben egyik új szereplője, Molnár Nini helikopterrel érkezett a wellness hétvégére.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Április 20-án, hétfő este debütál a VIASAT3 képernyőjén a Feleségek luxuskivitelben harmadik évada. A már jól ismert szereplők, Vasvári Vivien, Csősz Boglárka, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Polgár Tünde mellé Molnár Nini és Nagy Noémi csatlakozik. A két újonnan érkező hölgy már az első részben felkavarja az állóvizet.

Molnár Nini, a NINI márka alapítója és a LiveRobe társalapítója a táskakreációi mellett már fürdőruhákat is tervez. Szereti ugyan a hétköznapi dolgokat, de a wellnesshétvégés belépője még a luxusfeleségeknél is kiverte a biztosítékot. 

Molnár Nini helikopterrel ment a wellness hétvégére

Míg a többiek autóval érkeztek, a fiatal divattervező helikopterrel landolt, mert sűrű teendői miatt így tudott csak időt spórolni és időben odaérni. Ezen a többiek igencsak megdöbbentek. 

molnar-nini-helikopter
Fotó: VIASAT3

Molnár Nini nem az átlagos magyar fiatalok életét éli: testőre van, aki számos helyre elkíséri, ha pedig az élet úgy hozza, hogy Gerard Butler szülinapjára hivatalos, már indul is Costa Ricára, hogy felköszönthesse a sztárt. 

- Gerardot és a barátnőjét, Morgant is nagyon kedvelem, a londoni magániskolás éveim során megismert társaság révén kerültem velük kapcsolatba. Hihetetlenül kedvesek, és egyáltalán nem azok a rongyrázós, magamutogató emberek. Egy szolid, 50 fős bulit tartottak, ahol főleg a filmiparból ismert producerek és rendezők voltak jelen. 

Molnár Nini Gerald Butler szülinapi buliján
Molnár Nini Gerald Butler szülinapi buliján

- Sokan nem tudják, de Gerard és barátai nagyon spirituális emberek, akik aktívan dolgoznak önmagukon, hogy jobb emberekké váljanak, és tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen. Ezzel az értékrenddel abszolút tudok azonosulni, ugyanis mind a márkám, mind a LiveRobe kapcsán fő fókuszomban egy fenntartható világ megteremtése áll, közösen, szuper emberekkel – mesélte a barna szépség.

A sikeres üzletasszony önállóan építette fel vállalkozásait, és a többiekkel ellentétben egyedülállóként vesz részt a műsorban. Az évadnyitó epizódból az is kiderül, hogy online celebrity társkeresőn igyekszik párt találni - egyelőre nem sok sikerrel.

- Ez volt az első és vélhetően egyetlen alkalmazás, amit valaha kipróbáltam. Néhány kép alapján nem lehet társat választani, fontos, hogy az ember a másik egész személyiségéről benyomást szerezzen – vallotta be a Feleségek luxuskivitelben új szereplője.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is elárulta, hogy az utóbbi időben aktív önismereti munkát végez, csiszolja személyiségét. Úgy érzi, sok esetben megijednek tőle a férfiak.

- Mivel a vállalkozásomban, a munkámban nagyon önálló és határozott vagyok, a magánéletemben szeretném a gyengédebb oldalam is megmutatni. Babettől kaptam azt a tanácsot, hogy merjek segítséget kérni a férfiaktól, akár csak abban, hogy kinyissanak nekem egy vizet, vagy segítsenek behúzni a bőröndöm. Kipróbáltam, és tényleg működött. 

molnar-nini
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

- Sebezhetőnek lenni nem gyengeség, hanem teljesen normális. A karrierjükben sikeres nők sokszor belekeményednek az üzleti világba, hiszen napi szinten hoznak meg mások életére hatással lévő komoly döntéseket. A férfiaknak viszont szükségük van arra, hogy érezzék, férfiak lehetnek a nők mellett – véli Molnár Nini.

Az, hogy látványos belépője után hogyan sikerül beilleszkedni a már összeszokott csapatba, hétfő este a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadában kiderül.

Csősz Bogit fel se ismerni fiatalkori fotóin

Csősz Bogi nevét először akkor ismerhette meg az ország, amikor feltűnt a 2003-as Apám beájulna című filmben. Ő játszotta a szőke hajú cicababát, Barbit. A vígjáték után nagyon beskatulyázták, ezért gyorsan be is festette a haját sötétbarnára, majd pedig a modellkarrierjére kezdett koncentrálni. Facebook-oldalán számtalan régi fotót osztott meg a ebből a korszakából. Képes összeállításunkban megnézheted őket.

Ezt is szeretjük