Koós Réka volt férjével jött össze a Feleségek luxuskivitelben új szereplője
Nagy Noémi, a Feleségek luxuskivitelben új szereplője boldog párkapcsolatban él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Noémi divattervező, a Prieston márka alapítója lesz a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadának egyik új szereplője. A VIASAT3 április 20-án, hétfő este induló műsorában ő egy kicsit kakukktojás, mert saját erőből szerzett nevet magának.   

A hajdúsági Balmazújvárosban átlagos családba született szőke szépségnek a szülei nem vettek lakást, megtanulta, hogyan álljon több lábon, és teremtsen magának anyagi biztonságot. 

Nagy Noémi, a Feleségek luxuskivitelben új szereplője

Nagy Noémi a saját ruhamárkája mellett szoftverfejlesztéssel foglalkozik, enteriőrdizájnerként pedig több száz fős lakóparkokat rendez be. Van egy nyolcéves kisfia, Dimitri, akinek csak a neve orosz, édesanyja rajong az orosz kultúráért - mesélte a Story magazinnak

nagy-noemi
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Gyermeke apjával öt év házasság után döntöttek a válás mellett, mert másképp látták a világot, nem találták a közös hangot. 

- Egyáltalán nem érzem kudarcnak, sokkal inkább az élettől kapott feladatként tekintek rá. Bennem fogalmazódott meg a válás gondolata, de kiderült, mindketten ezt látjuk a helyes döntésnek. Az anyasággal sokat változtam, igazán felnőtt lettem, teljesen más lett az életem. A fészekrakó ösztönömet még inkább felpörgette a kisfiam érkezése - mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Másfél évig egyedülálló anyukaként élte az életét, aztán egymásba szerettek Tóth Gergellyel, akivel ismerték egymást korábbról, de a kapcsolatuk csak fokozatosan alakult ki. Szerencsésnek érzi magát, mert a fia és a párja nagyon szeretik egymást, Dimitri apjaként tekint Gergőre is, így neki két apukája van.  

A férfi Koós Réka volt férje. A színésznővel 2006-ban, három év házasság után váltak el útjaik. Egy közös gyermekük született, Rozi, akivel Nagy Noémi megtalálta a közös hangot.   

- Szerencsére jó a viszony közöttünk, ugyanakkor lassan betölti a 17-et, így inkább a maga útját járja. Teljesen megértem, amiért inkább a barátaival van, mint hogy a mi unalmas társaságunkban - viccelődött a divattervező. 

nagy-noemi2
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

- Gyakran megyünk fel rétesezni a Várba, a Normafához, vagy ha tehetjük, leutazunk a Balatonra hattyúkat etetni. Nagyon szeretek itthon sütni-főzni is. Lássuk be, ezek egy tinédzsernek nem túl izgalmas elfoglaltságok…

Koós Réka párja

Koós Réka is boldog párkapcsolatban él már hat éve. Párjával tavaly tavasszal mutatkoztak először együtt a Best magazin címlapján. Kapcsolatukban az első két évet kicsit viharosan élték meg, de aztán összecsiszolódtak, négy évvel ezelőtt össze is költöztek. Bálintnak is van egy lánya, aki már nagykorú. 

Ezt is szeretjük