Csősz Bogi 18 évvel ezelőtt: fel se ismerni első filmszerepében

Csősz Bogi még a haját is átfestette a szerep kedvéért.

beauty and style
Top olvasott cikkek


Bár a legtöbben bizonyára a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorból ismerhetik Csősz Boglárkát, a modell és színésznő 2003-ban, az Apám beájulna című filmben tűnt fel legelőször.

19 évesen olyan színészekkel játszhatott együtt, mint Gáspár Kata, Koós János, Kern András vagy Kulka János. Érdekesség, hogy a szereplőválogatásra Csősz Bogi barna hajjal érkezett, pedig szőke hajú színésznőt kerestek a szerepre, így a film kedvéért befestette haját.

Csősz Bogi az Apám beájulna című vígjátékban

Tatár Csilla YouTube-on futó beszélgetős műsorában, a Tatár Csilla34-ben még 2019 májusában elmondta, hogy egy komoly castingon kellett részt vennie, ahol kilencszáz lány közül fedezték fel a tehetségét, és kiderült az is, hogy a filmben egyébként a hangját sem lehet hallani, Roatis Andrea szinkronizálta őt.

- Azt gondoltam, egy reklámfilm-castingra megyek, nem tudtam, hogy ez egy nagyjátékfilm. Minden tehetségemet beleraktam, de soha nem gondoltam, hogy ekkora változást fog hozni az életembe. Nem tudtam, hogy mit jelent a magyar sajtó, hogy szét fognak szedni, mert szőkére kellett festeni a hajamat, hogy Barbie legyek. Vagy például leszinkronizálták a hangom, hogy kicsit nyávogósabb legyen. Ezért is támadtak, de én a művészetben hiszek. A mostani, legújabb filmemben például én magam döntöttem úgy, hogy szinkronhangot kérek, mert dramaturgiailag jobban működik a történetben - árult el részleteket a 16 évvel ezelőtti filmmel kapcsolatban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 37 éves Csősz Bogi élete gyökeresen megváltozott, amikor 2008-ban megismerkedett a török milliárdossal, a 13 évvel idősebb Burak Taluval, akivel 2010-ben házasodtak össze. Az elmúlt évek alatt rengeteget változott a külseje, haját barnára, majd vörösre, majd 2020-ban szőkére festette, és le is vágatta. Ízlése kifinomult lett, és azt is sokat hangoztatja, hogy tökéletes smink és frizura nélkül ki sem lép az utcára.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Csősz Bogi az első szerepében, de azt is láthatod, mennyit változtak a legismertebb magyar sorozatok és filmek tiniszereplői az elmúlt évek alatt!

Ezt is szeretjük