Felismered Liptai Claudiát? 17 évesen még nagyon másképp nézett ki

Így festett Liptai Claudia régen.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia a Facebookon és az Instagramon néha meglepi a rajongóit egy-egy olyan felvétellel, amelyen ő látható kicsi gyerekként vagy épp fiatal felnőttként. A 45 éves sztár február végén úgy döntött, hogy ebből rendszert csinál, és minden csütörtökön egy még nem látott, régi fotót posztol magáról.

Nemcsak cuki gyerekkori képei, hanem tinikori felvételei is vannak, az egyiken csupán 17 esztendős. A fotót elnézve az egyszer biztos, hogy Liptai Claudia rengeteget változott, hiszen akkoriban még vörös, göndör haja volt, illetve az arca is egy kicsit teltebb volt. Sok rajongója megdicsérte, hogy már ekkor is szép volt, többeknek a Merida, a bátor című Disney-film főhőse ugrott be róla. Néhányan azt is megjegyezték, hogy a vörös volt az ő igazi hajszíne, hiszen sokáig így ismerhettük őt, csak néhány évvel ezelőtt váltott szőke hajszínre.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen régi felvételeket posztolt Liptai Claudia magáról a közösségi oldalain.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük