Csősz Bogi smink nélkül ennyire más: ritkán mutatkozik festetlenül
Csősz Bogi külsejét minden nyilvános esemény előtt szakemberek teszik tökéletessé, smink nélküli arcát nem sokszor láthatja a közönség.

csősz-bogi-cove
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi nevét a magyar közönség 2003-ban ismerhette meg az Apám beájulna! című film dögös szőkeségeként. Az azóta eltelt majd’ két évtized alatt rengeteget változott az élete. Két év szerelem után 2010-ben mondta ki a boldogító igent a török származású milliárdosnak, Burak Talunak. 

Bár Isztambulban él, nem tűnt el hazánk sztárpalettájáról. 2017-ben robbant be újra a köztudatba a Feleségek luxuskivitelben című realityben, és azóta is sokszor láthatjuk vendégeskedni a különböző kereskedelmi csatornák produkcióiban.

Csősz Bogi smink nélkül 

Megszokhattuk tőle, ha kamerák elé áll, mindig kifogástalan a külseje. Ruháit luxusmárkák polcairól választja ki számára a stylistcsapata, frizuráját fodrász szárítja kifogástalanra. Az erős smink is jellemző rá, sokszor visel a piros árnyalataiban pompázó rúzsokat. Festetlen arcát azonban kevesebben ismerik: bár nem jellemző rá, a Liluland YouTube-csatorna kedvéért megmutatta, milyenek a teljesen természetes vonásai.

csősz-bogi-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

A 37 éves modell-üzletasszony szeret és tud is sminkelni. Ha az utcára lép, általában mindig van valami az arcán, ez alól egyedül a sportolás képez kivételt. Edzés közben fontos a számára, hogy lélegezzen a bőre. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kis korától kezdve rajong mindenért, ami szépségápolás. Gyerekként szülei által került művészközegbe, élvezettel nézte, ahogy egy-egy fellépés előtt kicsinosítják magukat.

csősz-bogi-1
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

- Tudni kell rólam, hogy a szüleim néptáncosok voltak, én is táncoltam gyerekkoromban. Amikor anyukám hasában voltam, már akkor belekerültem a színpadi életbe. Sokat jártak turnézni, már akkor láttam például, hogy a nők hogyan készítenek maguknak póthajat, teszik fel a fonatokat - mesélte a Makeup/Down című műsorban.

Várkonyi Andrea és más hírességek smink nélkül

Nem Csősz Bogi az egyetlen női sztár hazánkban, aki csak ritkán mutatja meg, milyen az arca, ha nem fedi semmi. Képeken olyan hírességeket láthatsz festetlenül, mint Várkonyi Andrea vagy Ördög Nóra.

Cover-fotó: Life TV

Ezt is szeretjük