Nagy Sándor szakított párjával: ezért mentek szét hónapokkal ezelőtt
Nagy Sándor és építészmérnök kedvese 2021 szeptemberében posztoltak először közös fotót az Instagramra.

nagy-sándor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Sándor szakított a párjával. A színész nem sokszor enged bepillantást a magánéletébe, így korábban kedveséről is csak szűkszavúan mesélt, és a közösségi oldalain sem sűrűn mutatott olyan képet, amelyen együtt szerepeltek.

2021 szeptemberében tört meg először a jég ez utóbbit tekintve, akkor egy közös fagyizós fotóval tudatta a követőivel, hogy négy év egyedüllét után újra szerelmes.

Nagy Sándor szakított

Ezután az év decemberében csepegtetett néhány információt a kapcsolatról. Szíve választottjáról nem árult el sokat, annyit mondott, jó, hogy megtalálta a párját, illetve kezdi érezni, hogy megérett az apaságra. Ezúttal a Hot! magazinnak számolt be arról, civil kedvesével úgy döntöttek, külön folytatják tovább.

Bár először szólalt meg a szakításról, az nem friss, hónapokkal ezelőtt szétmentek volt párjával.

- Együtt éltünk, közös terveink voltak, de nem úgy alakultak végül a dolgaink. Nincs speciális oka a szakításunknak: persze lehet, hogy benne volt a sok utazásom, elfoglaltságom, de nem nevezném fő tényezőnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Hozzátette, más volt a bioritmusuk, míg ő a show-bizniszben dolgozik, volt kedvese civil szakmát űz, építészmérnök - mindez a kezdetekben nem okozott problémát a számukra.

- Korábban versenytáncolt, így a művészet mellett a művészek élete sem volt idegen a számára - árulta el, majd hozzátette, közös megegyezéssel váltak el.

A jövőről is beszélt. Szó sincs arról, hogy begubózna ezek után, nyitott egy új kapcsolatra, ugyanakkor leszögezte, 42 évesen nem akar erőlködni.

Magyar sztárok szakítása 2022-ben

2022-ben is tele volt váratlan eseményekkel és fordulatokkal a magyar sztárok élete. Míg egyeseket eltalált Ámor nyila, addig mások kapcsolata véget ért. 

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük