Nagy Sanyi új párja egy barna szépség: a színészre 4 év után talált rá a szerelem

Nagy Sanyi négy évig volt szingli, mielőtt újra rátalált a szerelem.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Sanyi, hazánk egyik legtehetségesebb és legjóképűbb Jászai Mari-díjas színésze. Miután 2005-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán, a Madách Színház társulatának tagja lett.

Sokaknak ismerős lehet az Adagio együttesből is, amelynek 2005-től 2010-ig volt a tagja. Ami a magánéletét illeti, évekig egyedülállóként élte mindennapjait, ám a 2021-es év meghozta a változást a szerelem terén.

Nagy Sanyira 4 év után talált rá a szerelem

A színész először 2021. szeptember 25-én posztolt egy aranyos szelfit, amin ő és csinos, barna hajú párja látható, akivel éppen fagyizni voltak. A képet ide kattintva nézheted meg a közösségi oldalán.

A Hot! magazin december eleji számában nyilatkozott a magánéletéről, mint kiderült, több mint négy évig volt szingli, de nem bánja, hálás az egyedül töltött éveiért, mivel így megismerte saját magát.

- Jót tett nekem minden élményével és tapasztalásával együtt. Jöttem-mentem, ismerkedtem, nem görcsöltem arra rá, hogy negyvenévesen hol kellene tartanom párkapcsolati szinten. Nem akartam huszonévesen megállapodni, mert könnyen előfordulhatott volna, hogy harmincévesen ráébredek arra, hogy még nem is éltem - fogalmazta a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Most viszont úgy érzem, hogy eleget tapasztaltam már. Négy és fél év után jött az, hogy kicsit megcsömörlöttem, és azt éreztem, hogy most már jöhet a párkapcsolat.

Nem is jöhetett volna jobbkor az életébe az új szerelem, gyönyörű kedvese mellett kiteljesedett az élete. Semmi konkrétumot nem árult el párja kilétéről, azt sem lehet tudni, hogyan és mikor ismerkedtek meg. Ezeket a dolgokat azért nem akarta elárulni, mert óvja a magánéletüket.

Nagy Sanyi A Konyhafőnök VIP-ből a múlt hét pénteki adásban esett ki.
Nagy Sanyi A Konyhafőnök VIP-ből a múlt hét pénteki adásban esett ki.
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

A 41 éves sztár annyit még elárult a hetilapnak, hogy lassan megérik az apaságra.

- Mindenképpen közelebb vagyok hozzá, mint öt évvel ezelőtt. De természetesen ezt egy nagyon komoly döntés fogja majd megelőzni, ha eljön az ideje - tette hozzá.

Árpa Attila és 19 évvel fiatalabb párja

A barna hajú szépséggel Árpa Attila a 2016-os válása után ismerkedett meg, de akkor még egyikük sem gondolkozott hosszú távú kapcsolatban. Alexandrával eleinte döcögősen indult a viszonyuk: egy évig együtt voltak, majd szakítottak, aztán sokáig csak barátokként tekintettek a másikra, végül három évvel ezelőtt újra visszataláltak egymáshoz.

Ezt is szeretjük