Ő Koltai Róbert párja már 4 éve: a bájos, szőke Ildikóval így szerettek egymásba

Koltai Róbertet Gaál Ildikó a Kreutzer szonáta című Tolsztoj-alkotás kapcsán kereste fel először.

koltai-róbert-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Koltai Róbertet és kedvesét, Gaál Ildikót a munka hozta össze négy esztendővel ezelőtt. Utóbbi épp Lev Tolsztoj a Kreutzer szonáta című alkotását állította színpadra, amikor megtudta, hogy a 77 éves színművész pont egy másik adaptációban rendezi és játssza ugyanezt a művet. 

Felkereste Koltai Róbertet, mert rendezőként érdekelte, milyen gondolatai, meglátásai vannak a darab kapcsán. Ám arra nem is számított, hogy miután megnézi őt a szóban forgó előadásban, nemcsak a kérdéseire kap választ, hanem egy párkapcsolat is szárba szökken.

Koltai Róbert és párja így szerettek egymásba

A találkozót telefonbeszélgetés követte, ami szép lassan kanyarodott el a szakmától a személyes dolgokig. Bár a kezdetektől fogva megvolt az a bizonyos szikra, az első randevú sokat váratott magára.

- Igazából bő egy éven át telefonálgattunk, és a beszélgetések köztünk szinte észrevétlenül lettek egyre mélyebbek, és már nem csak a színházról, hanem kettőnkről szóltak. Nagy hatással volt rám Ildi hangja! Megnyugtatott, feltöltött, csilingelt, jó volt hallgatni - emlékezett vissza Koltai Róbert a Meglepetés magazinnak 2021 októberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gaál Ildikó is hamar rájött, a színész nem csak a szakmai tudásával keltette fel az érdeklődését, mint nő is felfigyelt rá.

- Az első perctől elképesztően érdekes személyiségnek tartottam (…) Ugyan Robit a színházi világ nem macsóként tartja számon, de van egy nagyon is férfias énje, gondolatvilága, amivel meglepett és lehengerelt.

A második találkozást követően felgyorsultak a dolgok köztük, szinte azonnal összeköltöztek, és azóta is rengeteg időt töltenek együtt. Párként és a munkában is az összhang jellemzi őket. Ildikó több alkalommal rendezte már a kedvesét, három könyvet írtak együtt, és önálló estjükkel is járják az országot. 

Gálvölgyi János és felesége, Judit

Gálvölgyi János egy színdarabnak köszönheti feleségét, Juditot. Gács Judittal 1966-ban együtt játszottak az Amatőr Színjátszó Társulatban, amellyel a Szkéné Színházban Görgey Gábor Ötórai tea című darabját mutatták be. Képes összeállításunkban rajtuk kívül olyan híres házaspárokat mutatunk, akik legalább ötven éve együtt vannak.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük