Egykori szerelmesek A Konyhafőnök VIP-ban: a két színész 2015-ben szakított
Nagy Sanyi és Gubik Petra megörültek egymásnak A Konyhafőnök VIP stúdiójában, az egykori szerelmesek egy konyhapultba is kerültek.

konyhafonok-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. november 15-én elindult A Konyhafőnök VIP immár hatodik évada, amelyben ezúttal is hírességek mutathatják meg főzőtudásukat. Az első adásban tíz sztár mutatkozott be, köztük Nagy Sanyi, Jászai Mari-díjas színész is. 

A 41 éves sztárt a közönség a Madách Színház darabjai mellett az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatából is ismerheti, amelyben a pajkaréti körzeti megbízott rendőrt, Tivadart, Stoki (Szabó Győző) kollégáját alakítja. 

Nagy Sanyi és Gubik Petra A Konyhafőnök VIP-ban

Számára a gasztronómia ugyanúgy művészet, mint a színház, imádja a főzés minden pillanatát. 

nagy-sanyi
Fotó: RTL Magyarország

- A legutóbbi évadban Feke Pali barátom nyerte meg a versenyt, nagy motivációt adott ő és Serbán Attila barátom. Mindenképpen úgy tervezem, hogy maradnék a végéig, hogyha lehet. Nagyon maximalista vagyok, a munkámban mindenképpen, szerintem a főzésben sem lesz ez másképp - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Miután belépett az ajtón Gubik Petra, egyből megölelték egymást Nagy Sanyival. „Örülök, hogy veled vagyok egy pultban!” - mondta a színésznő, mire mosolyogva a kollégája is megjegyezte, ő is örül. A 32 éves sztár a 2012-es X-Faktorban a Like zenekar énekesnőjeként vált ismertté, azóta a Madách és az Operettszínház rendszeres vendégművésze. 

gubik-petra
Fotó: RTL Magyarország

A Konyhafőnök VIP bemutatkozójában azt is kiemelték, hogy két évig egy párt alkottak Nagy Sanyival. 2013 nyarán jöttek össze, de két éve már arról szóltak a hírek, hogy szakítottak. A barátság szemmel láthatóan megmaradt közöttük, Nagy Sanyi akkor is volt párja segítségére sietett az RTL Klub gasztroműsorában, amikor az már az első fél órában odaégette a serpenyő aljára a szilikonlapot. 

- Gyerekek, én még soha nem láttam, hogy egy rezsó fölgyulladt volna! - hüledezett Fördős Zé. 

gubik-petra-nagy-sanyi
Fotó: RTL Magyarország

- Arról beszélgettetek, hogyan kezelik a versenyzők a stresszt. Halál magabiztos volt, eloltotta a tüzet, és ment tovább! - tette hozzá a gasztroguru. 

Szűcs Judith és Delhusa Gjon

1978-ban jelent meg Szűcs Judith első nagylemeze, aminek a Táncolj még! volt a címadó dala. Kevesen tudják, hogy a slágert akkori szerelme, Delhusa Gjon neki írta mindössze egy éjszaka alatt, ötórás munkával. Mindketten 23 évesek voltak, amikor egy németországi turnén egymásba szerettek, de kapcsolatuk mindössze három hónapig tartott. Annak az énekesnő vetett véget egy másik híres énekes miatt. 

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük