Geszti Péter elárulta, miért váltak el valójában Gryllus Dorkával

Geszti Péter és Gryllus Dorka házassága 2006-ig tartott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán már kevesen emlékeznek rá, milyen gyönyörű volt Gryllus Dorka menyasszonyként, amikor 2001-ben kimondta a boldogító igent Geszti Péternek. Házasságuk pár év után véget ért, a válást 2006-ban mondták ki, de a mai napig jó viszonyban vannak egymással, annak ellenére is, hogy 2003-ban bombaként robbant a Blikk cikke, melyben lesifotókat közöltek le az R-Go egyik koncertjén csókolózó Gesztiről és Gregor Bernadettről. Az 54 éves dalszövegíró, énekes, reklámszakember most Garami Gábor Potyautas című műsorában beszélt arról, miért ment tönkre valójában a házassága a színésznővel. 

- A munka miatt mentünk szét Gryllus Dorkával, nem ment ez a távházasság nekünk, de a jó viszony azóta sem szakadt meg köztünk - írja a Blikk

- Távházasság volt gyakorlatilag Dorkával: hol vidéken volt, hol Németországban játszott, és néha láttuk egymást - mondta Garaminak.  

Geszti Péter 2011-ben azt nyilatkozta a Story magazinnak, hogy válását traumaként élte meg. Azt mondta, korábban sokkal türelmetlenebb volt, amit a mai napig nem nőtt ki egészen, ám érzelmi viszonyaiban mégis sokkal higgadtabb lett. Azt is elárulta, hogy egyre kevesebbet gondol vissza viharos kapcsolatuk balhéira, ehelyett pedig inkább csak a szépre emlékezik, hiszen az életszemlélete is pontosan ilyen.

geszti-gryllus-fb
Fotó: RTL Klub, MTVA/Nagy Zoltán

- Persze, amikor baj van, felidéződnek a drámák. De az előző feleségemmel eltöltött minden napot, ami jól sikerült, együtt betettük egy zsákba. Az örökre a miénk marad - mondta hét évvel ezelőtt a hetilapnak.

Ma már Geszti Péter és Gryllus Dorka is családos ember. A 45 éves színésznő 2010-ben, a Varsói melódia című darab próbáin szeretett bele Simon Kornélba, kisfiuk, Soma 2012 márciusában jött világra. Geszti 2008-ban vette feleségül Ditz Editet, aki 2009-ben hozta világra első kislányukat, Sára Lujzát, 2011-ben pedig a másodikat, Lenke Rózát. A Potyautasban azt is elmondta, hogy Edittel közösen alapítottak egy céget, melyben a nap 24 órájában együtt vannak, így ebben a kapcsolatban nem okozhat gondot az, hogy a munka miatt szakadnak el egymástól. 

- A feleségemmel tavaly megbeszéltem azt, hogy ne akarjon nagy multiknál dolgozni, ahol a saját karrierjét tervezte korábban, mert akkor rabszolga lesz reggel nyolctól este nyolcig, nem látjuk őt, ő sem látja a gyerekeket, hanem mi lenne, ha megpróbálnánk együtt csinálni valamit. Szerintem ez nagyon jól megy nekünk, mi most végre látjuk egymást. Az új ügynökségünk úgy épül fel, hogy ő az ügyvezetője, ő foglalkozik a hardcore biznisszel, én meg csinálom a kreatív tartalmakkal - mesélte. 

Geszti Péter és gyönyörű felesége - A ritkán látott Edittel jelent meg a premieren

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük