A magyar színésznő és 22 évvel fiatalabb kollégája szakítottak: sztárok, akik 2022-ben szétmentek
2022-ben ezek a magyar sztárok döntöttek úgy, hogy szakítanak a párjukkal.

janza-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022-ben is tele volt váratlan eseményekkel és fordulatokkal a magyar sztárok élete. Míg egyeseket eltalált Ámor nyila, addig mások kapcsolata véget ért. 

Voltak, akik pár hónap, míg mások több együtt töltött év és közös gyermek után döntöttek a szakítás mellett. 

Magyar sztárok szakítása 2022-ben

Janza Kata színésznő és Pesák Ádám színész öt év után szakítottak, ezt áprilisban a közösségi oldalaikon tették közzé. Március elején már sok pletykát lehetett hallani azzal kapcsolatban, hogy a két színész többé már nem alkot egy párt. Az Operettszínház két sztárja 2016-ban vállalta fel a kapcsolatát. 2017-ben összeköltöztek, 2018-ban szakítottak, de csak pár hétig bírták egymás nélkül. A 2022-es szakításuk viszont úgy tűnik, végleges. 

A 2022-es évben több pár is a szakítás mellett döntött. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mely hazai sztárok szakítottak párjukkal az elmúlt egy évben.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Cover-fotó:  MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük