A magyar színésznő és 22 évvel fiatalabb kollégája szakítottak: sztárok, akik 2022-ben szétmentek

2022-ben ezek a magyar sztárok döntöttek úgy, hogy szakítanak a párjukkal.

janza-kata-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022-ben is tele volt váratlan eseményekkel és fordulatokkal a magyar sztárok élete. Míg egyeseket eltalált Ámor nyila, addig mások kapcsolata véget ért. 

Voltak, akik pár hónap, míg mások több együtt töltött év és közös gyermek után döntöttek a szakítás mellett. 

Magyar sztárok szakítása 2022-ben

Janza Kata színésznő és Pesák Ádám színész öt év után szakítottak, ezt áprilisban a közösségi oldalaikon tették közzé. Március elején már sok pletykát lehetett hallani azzal kapcsolatban, hogy a két színész többé már nem alkot egy párt. Az Operettszínház két sztárja 2016-ban vállalta fel a kapcsolatát. 2017-ben összeköltöztek, 2018-ban szakítottak, de csak pár hétig bírták egymás nélkül. A 2022-es szakításuk viszont úgy tűnik, végleges. 

A 2022-es évben több pár is a szakítás mellett döntött. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mely hazai sztárok szakítottak párjukkal az elmúlt egy évben.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó:  MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük