Ilyen Király Viktorék otthona: modern, menő helyen lakik az énekes és családja

Király Viktor Instagram-videó formájában kalauzolta el a követőit az otthonába.

Király Viktor otthona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Modern, trendi, letisztult - Király Viktor otthonát látva ezek a jelzők jutnak eszünkbe. Az énekes az Instagramon keresztül látta vendégül a követőit, akik a bejárattól a nappaliig vehették szemügyre, hol lakik a kedvencük.

A felvételen jól látszik, az emeletes házban a fehér dominál: a lépcső, a falak és a padló is ebben a színben pompázik.

Király Viktor otthona

Minimalista stílusban rendezték be az ingatlant: a lépcsőt üvegkorlát szegélyezi, és a konyhával egybenyitott nappali sincs agyondíszítve különböző lakásdekorációs elemekkel.

Ahogy átlépünk a küszöbön, valami rögtön világos, egy gyerkőc is él a házban, cuki gyerekkonyha, etetőszék és mini étkező árulkodik arról, hogy Kolennek minden szobában van egy kis játszósarka.

A videó nem csak azt mutatja meg, hol lakik az előadó, arról is árulkodik, hogy igazi romantikus lélek: azt is láthatjuk rajta, hogyan várta haza feleségét, Anitát az ötödik évfordulójuk alkalmából. Fejedelmi lakomát tálalt az asztalra, a földre pedig rózsaszirmokat szórt.

Gáspár Evelin és párja luxusotthona

Gáspár Evelin új otthonába az Instagram-oldalán engedett némi bepillantást. Legelőször a lakás konyháját mutatta meg a követőinek, már ez az egy helyiség elárulja, igazi luxus szerelmi fészekbe költöztek kedvesével, a jóképű Attilával.

Kukkants be Gáspár Evelin luxusotthonába: jóképű párjával ide költöztek

Gáspár Evelin bepillantást engedett vadonatúj otthonába. Igazi álomkonyhával büszkélkedhet.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük