Ilyen Király Viktorék otthona: modern, menő helyen lakik az énekes és családja
Király Viktor Instagram-videó formájában kalauzolta el a követőit az otthonába.

kiralyviktor.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Modern, trendi, letisztult - Király Viktor otthonát látva ezek a jelzők jutnak eszünkbe. Az énekes az Instagramon keresztül látta vendégül a követőit, akik a bejárattól a nappaliig vehették szemügyre, hol lakik a kedvencük.

A felvételen jól látszik, az emeletes házban a fehér dominál: a lépcső, a falak és a padló is ebben a színben pompázik.

Király Viktor otthona

Minimalista stílusban rendezték be az ingatlant: a lépcsőt üvegkorlát szegélyezi, és a konyhával egybenyitott nappali sincs agyondíszítve különböző lakásdekorációs elemekkel.

Ahogy átlépünk a küszöbön, valami rögtön világos, egy gyerkőc is él a házban, cuki gyerekkonyha, etetőszék és mini étkező árulkodik arról, hogy Kolennek minden szobában van egy kis játszósarka.

A videó nem csak azt mutatja meg, hol lakik az előadó, arról is árulkodik, hogy igazi romantikus lélek: azt is láthatjuk rajta, hogyan várta haza feleségét, Anitát az ötödik évfordulójuk alkalmából. Fejedelmi lakomát tálalt az asztalra, a földre pedig rózsaszirmokat szórt.

Gáspár Evelin és párja luxusotthona

Gáspár Evelin új otthonába az Instagram-oldalán engedett némi bepillantást. Legelőször a lakás konyháját mutatta meg a követőinek, már ez az egy helyiség elárulja, igazi luxus szerelmi fészekbe költöztek kedvesével, a jóképű Attilával.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük