Íme a Korda-villa kívül-belül: csupa pompa és luxus

Korda György és Balázs Klári januárban váltak meg a Rózsadombon álló, 22 szobás ingatlantól.

korda-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022 januárjában eladásra került az ikonikus Korda-villa. Korda György és Balázs Klári otthonukat még 2021 decemberében hirdették meg 780 millió forintért. 

Nem akarták nagy dobra verni, hogy túladtak a Szemlőhegyen található, híres kastélyon. Már önmagában az is nehéz volt, hogy el kellett búcsúzniuk tőle, szerették volna elkerülni, hogy mindenki erről beszéljen.

A Korda-villa képeken

A fájó döntés hátterében anyagi okok álltak, a pandémia időszaka megviselte őket, többé nem tudták fenntartani az 1500 négyzetméteres ingatlant és a hozzá tartozó személyzetet. Bár nehéz volt megválni az impozáns épülettől - amelyet szállodaként üzemeltettek -, tudják, jól tették, különösen a megemelkedett rezsiárak fényében.

- Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 000 volt a gázszámlánk, ami ki tudja, most mennyi lenne. Nehéz döntést hoztunk meg, de egy percig sem bánjuk. Mi most már csak nyugodtan szeretnénk élni, fellépésekre járni, amiből szerencsére akad most bőven, és nem akarunk foglalkozni már ezekkel a dolgokkal - mondta el a Blikknek Balázs Klári.

A rózsadombi villa 32 éven keresztül volt a tulajdonukban. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest az impozáns Korda-villa kívül-belül.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük