Kukkants be Gáspár Evelin luxusotthonába: jóképű párjával ide költöztek

Gáspár Evelin bepillantást engedett vadonatúj otthonába. Igazi álomkonyhával büszkélkedhet.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin új otthonába az Instagram-oldalán engedett némi bepillantást. A 27 éves hírességről köztudott, hogy édesanyjához hasonlóan imád főzni - februárban mindketten letették a hivatalos cukrászszakvizsgát -, így nem csoda, hogy legelőször a lakás konyháját mutatta meg a követőinek.

Már ez az egy helyiség elárulja, igazi luxus szerelmi fészekbe költöztek kedvesével, a jóképű Attilával.

Gáspár Evelin otthona

A konyha kialakításában a minimalista és az elegáns stílusjegyek keverednek egymással. A hófehér, márvány konyhabútor letisztultságot, a bársony bárpultok trendi hatást kölcsönöznek a szobának.

A kommentelők sem hagyták szó nélkül, milyen fantasztikus helyre költözött Győzike lánya. Sokan úgy vélekedtek, egy ilyen konyhában igazi öröm sütni, főzni. Ehhez már az első szakácskönyvet is beszerezte, Cserháti Tamara izraeli recepteket tartalmazó könyve az első darab a receptkönyvgyűjteményében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gáspár Evelin 2022 februárjában címlapfotón jelentette be, hogy rátalált a szerelem. Párját, Attilát az interneten keresztül ismerte meg, a fiatalember üzenetet írt neki, egy hét chatelés után találkoztak először személyesen.

Azonnal kiderült, megvan köztük a szikra, innentől kezdve az események villámgyors sebességgel gyorsultak fel. A második randijukon Attila megismerte kiszemeltje családját, és ez fordítva is hamar megtörtént. 

Ilyen szép párt alkot együtt Gáspár Evelin és Attila.
Ilyen szép párt alkot együtt Gáspár Evelin és Attila.
Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

2021 novemberében döntöttek úgy, elérkezett az ideje az összebútorozásnak. Mivel Attilát a munkája Nyíregyházához kötötte, először a sztár költözött kedveséhez, majd saját otthont vásároltak. Februárban beszámoltak arról, mennyire volt nehéz megszokniuk az együttélést.

- Nem tagadom, a kiskirályi életből lejjebb kellett adnom. Megszoktam már, hogy kiszolgálnak, de most egy férfivel élek együtt, muszáj háziasabbnak lennem. Nemcsak ő várja el tőlem, hanem én is magamtól. Tiszta szégyen lenne, ha nem mosnék, főznék rá - mesélte februárban a Story magazinban.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika lakása

Zámbó Krisztián és szerelme igazán harsány személyiségek. Ám otthonukban nem köszön vissza a vagány, extravagáns stílus, új lakásukat inkább a visszafogottság és a romantika jellemzi.

Ezt is szeretjük