Ganxsta Zolee szép, szőke lánya már 14 éves: Zoé színésznőnek készül, mint híres nagyanyja
Ganxsta Zolee lánya, Kassai Ilona unokája színésznő szeretne lenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kassai Ilona az egyik leghosszabb ideje, több mint hatvan éve dolgozó magyar színésznő. Hangját is sokan ismerik, hiszen 1961 óta szinkronizál: ő Jessica Fletcher (Angela Lansbury) magyar hangja a Gyilkos sorokban, Karen McCluskey (Kathryn Joosten) a Született feleségekben vagy McGalagony professzor (Maggie Smith) a Harry Potter-filmekben. 

A fia hangját is sokan ismerik: egyetlen gyermeke nem más, mint Zana Zoltán, vagyis Ganxsat Zolee. Az 55 éves sztár 2007-ben egy unokával ajándékozta meg imádott édesanyját: Zoé színésznő szeretne lenni, mint a nagyanyja.  

Ganxsta Zolee lánya színésznőnek készül

Kassai Ilonát 1961-ben színpadi alakításaiért Jászai Mari-díjjal tüntették ki, két évvel később pedig a Kossuth-díjat is megkapta. Sokáig a legfiatalabb Kossuth-díjas színésznőnk volt, hisz a díj átvételekor még nem volt 35 éves. 2017-ben a SZIDOSZ (Színházi Dolgozók Szakszervezete) Életmű-díjjal tüntette ki, a 2021. augusztus 19. és 22 között 12. alkalommal megrendezett Bujtor István Filmfesztiválon a 93 évesen is aktív színésznőt, akit Dézsy Zoltán Tíz perc múlva három című játékfilmjében láthatott a közönség, ugyancsak életműdíjjal jutalmazták.

kassai-ilona
Fotó: Sláger FM

- Jó pár év van mögöttem, hiszen 18 éves korom óta játszom színházban. Szerencsés vagyok, mert elképesztően sokat utazhattam a munkámnak köszönhetően. Örülök, hogy annyi vidéki színházban játszhattam, hiszen azt vallom, hogy a színház nemcsak a fővárosi embereknek, de a mezőkön dolgozóknak is jár, nekik is ugyanolyan jólesik beülni egy színdarabra, mint bárki másnak. Örülök, hogy ehhez, hogy ezt az élményt megkapják, én is hozzájárulhattam. Emellett hálás vagyok, hogy a szinkronban is dolgozhatok, a mai napig. Nagyon szeretem a munkámnak ezt a részét is - árulta el a 95.8 Sláger FM-en Kassai Ilona. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szabadszájú fiával, a Keresztanyu-sorozatban látható Ganxsta Zoleeval remek viszonyt ápol, akárcsak unokájával, aki a nagyanyja nyomdokaiba szeretne lépni. Érdekesség, hogy Kassai Ilona és Ganxsta is szerepelt Valami Amerika 3. részében, de nincsen közös jelenetük.

- Számomra per pillanat a legnagyobb dolog, hogy Ganxsta Zolee anyukája lehetek. A múltkor megkérdeztem az unokámat, aki már 14 éves, hogy mi szeretne lenni, mivel szeretne foglalkozni. Rávágta, hogy színésznő! Nem könnyű pálya, de örülök, hogy ez a vágya.

 - Persze amikor ezt mondta az apja rám nézett és fogta a fejét: „Látod anyuka, hogy mit csináltál! Még egy színházi ember lesz a családban” - fakadt ki Zoli, aki persze nem bánja, ha a lányából színésznő lesz - mesélte a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak.

Puskás Ferenc dédunokája

A legendás magyar focista lánya, Puskás Anikó 1973-ban ment férjhez egy baszk mérnökhöz, akivel San Sebastianban éltek. Két lányuk - Elisabeth és Reka - és három unokájuk - Maite, Ane és Sara - született. Puskás Ferenc dédunokája, Ane de Juan Damborena részt vett 2021. július 24-én az új Bozsik Aréna avatómérkőzésén: ő végezte el a kezdőrúgást.

Ezt is szeretjük