Puskás Ferenc dédunokája szőke szépség: Ane testhezálló kis feketében jelent meg az arénában
Puskás Ferenc gyönyörű dédunokája részt vett a Bozsik Aréna avatómérkőzésén, korábban pedig a Puskás-musicalt is megnézte.

puskas-ferenc-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Puskás Ferencet az egész világon ismerik: ha egy külföldinek azt mondjuk, magyarok vagyunk, jó eséllyel a világhírű focista neve lesz az, ami az illetőnek elsőre eszébe jut az országunkról.

Az Aranycsapat kapitánya, közismert becenevén Puskás Öcsi, akit Spanyolországban Pancho néven becéztek, olimpiai arany- és világbajnoki ezüstérmes magyar labdarúgó volt, a Nemzet Sportolója címmel is kitüntették. A FIFA-listán a világ valaha volt legjobbjai között szerepel, 2016-ban a goal.com internetes szakportál Legendák világbajnoksága elnevezésű szavazásán a valaha volt legjobb labdarúgónak választották. 

Puskás Ferenc dédunokája

Puskás Ferenc 1950 és 1954 között a magyar futballválogatott csapatkapitánya és a Budapesti Honvéd meghatározó egyénisége volt. Egy lánya született 1952-ben, Anikó. A Budapesti Honvéd csapatkapitányaként a klubjával Nyugat-Európában túrázó focista az 1956-os forradalom leverésének hírére Bécsben maradt, decemberben felesége négyéves gyermekükkel illegálisan elhagyta az országot, hogy csatlakozzanak hozzá.  

Az Aranycsapat 1953-ban: Lóránt Gyula, Buzánszky Jenő, Hidegkúti Nándor, Kocsis Sándor, Zakariás József, Czibor Zoltán, Bozsik József, Budai II László, guggol Lantos Mihály, Puskás Ferenc, Grosics Gyula.
Az Aranycsapat 1953-ban: Lóránt Gyula, Buzánszky Jenő, Hidegkúti Nándor, Kocsis Sándor, Zakariás József, Czibor Zoltán, Bozsik József, Budai II László, guggol Lantos Mihály, Puskás Ferenc, Grosics Gyula.
Fotó: Fortepan/Erky-Nagy Tibor

Rövid ideig Ausztriában és Olaszországban éltek, majd Spanyolországban telepedtek le, ahol Puskás Ferenc 1958-tól kilenc éven át futballozott a Real Madridban. 39 évesen hagyott fel játékosi pályafutásával, utána futballedzőként kezdett el tevékenykedni. 1991-ben végleg Magyarországra költözött, és 1992-ben az MLSZ utánpótlás-, majd nemzetközi igazgatója, végül 1993-tól egy rövid időre a válogatott szövetségi kapitánya lett. 2000-től Alzheimer-kórral és más betegségekkel küzdött, 2006-ban hunyt el.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Lánya, Puskás Anikó 1973-ban ment férjhez egy baszk mérnökhöz, akivel San Sebastianban éltek. Két lányuk - Elisabeth és Reka - és három unokájuk - Maite, Ane és Sara - született. 2009 tavaszán Anikó lányaival és unokáival együtt a Puskás Akadémiára is ellátogatott. 2011 októberében hunyt el Valenciában.

puskas-ferenc-unokaja
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Puskás Ferenc dédunokája, Ane de Juan Damborena részt vett 2021. július 24-én az új Bozsik Aréna avatómérkőzésén: ő végezte el a kezdőrúgást a Budapest Honvéd és a spanyol Villarreal B labdarúgócsapatának meccsén, amin gól nélküli döntetlent játszottak. A gyönyörű, szőke nő testhezálló kis feketéjében feltűnő jelenség volt a focipályán.

A Szegedi Szabadtéri Játékokon július közepén bemutatott, Puskás Ferenc életéről szóló musicalnek is a díszvendége volt édesanyjával, Rekával együtt. Veréb Tamás, aki a címszereplőt, Puskás Ferencet alakítja a darabban, egy szelfit is közzétett a legendás focista dédunokájával.

A színész a Borsnak azt mesélte, Puskás Öcsi unokája és dédunokája mindkét nap megnézte a musicalt. Nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, és annak ellenére, hogy keveset beszélnek magyarul, szemmel láthatóan elérzékenyültek az előadások láttán.

Habsburg Ottó lányunokái

Habsburg György nagyobbik lánya, Zsófia Mária 2001 januárjában, a kisebbik, Ildikó Mária 2002 júniusában született. Az előbbi 2020 szeptembere óta tanul Madridban nemzetközi kapcsolatokat, az utóbbi pedig szeptembertől szintén Spanyolországban, de a Kasztíliában található Segoviában lesz joghallgató egyetemista. 

Cover-fotó: Fortepan/Urbán Tamás

Ezt is szeretjük