Havas Henrik lányunokájából gyönyörű kamasz lett: íme a 16 éves Zsófi
Havas Henriket lánya két unokával ajándékozta meg, Zsófival és Péterrel.

havas-henrik-cove
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Havas Henrik 1979-ben kezdte a karrierjét a Magyar Rádió hírszerzőjeként. Műsorvezetőként a Magyar Televízió Nap TV című produkciójában mutatkozott be, ezután a Mokkában és a Heti Hetesben is évekig köszöntötte a nézőket, valamint számtalan közéleti és politikai műsor házigazdájaként is láthattuk.

Éles nyelvéről és sajátos stílusáról mindenki felismeri, azonban van egy szerep az életében, amelyben kevesebbszer láthattuk: nagypapaként. A 71 éves tévést lánya, Nikolett egy lány- és egy fiúunokával ajándékozta meg. Zsófi és Péter 16 és 11 esztendősek.

Havas Henrik lányunokája gyönyörű kamasz

Amíg egyetlen gyermeke és családja Spanyolországban élt, a nagyszülői lét örömeit csak ritkán élvezhette. Ám egy évvel ezelőtt ez teljesen megváltozott, Nikolett és a két gyerkőc tavaly Kisorosziba költöztek.

- Egy szombati napon megjelent a konyhában az unokám, Zsófi, és beköltöztek a vendégházba. Fogalmam sem volt az érkezésükről, az utolsó géppel repültek Teneriféről Magyarországra, és azóta itt ragadtak. Igazság szerint még soha nem töltöttem ennyi időt a gyerekekkel. Korábban nagyjából évente kétszer találkoztunk, most pedig állandóan együtt vagyunk – mesélte a Story magazinnak.

Az együttélés még bonyolultabbá vált, amióta a gyerekek újra iskolába járnak, ugyanis hogy megspórolják az utazást, nagyapjuk budai lakásában töltik a hétköznapokat.

- Nem egyszerű egy 16 éves kamasszal. Zsófi szokta is mondani, két közös van bennünk: nagyon okosak vagyunk, és borzasztó undorító a természetünk. És ez tényleg így van. Ettől függetlenül ő teljesen más karakter, mint én. Legfőképpen azért, mert velem ellentétben roppant szorgalmas és maximális. Úgy tanul, mint egy gép. Marha okos. Nem csodálkoznék, ha idővel ENSZ-főtitkár lenne belőle.

Péterben is magára ismer, a 11 éves fiú akár a klónja is lehetne, annyira hasonlítanak a vonásaik. Ráadásul a humor terén is megértik egymást.

- Nagyon jól érzem magam a nagypapánál. Mindennap beszélgetünk és játszunk, sok hasznos dologra tanít minket. A minap például a jogról beszélgettünk, de mindamellett, hogy okos, nagyon humoros is. Jó viccei vannak, igaz néha csak ő nevet rajtuk – mesélte a lapnak a kisfiú.

Gálvölgyi János és felesége

Ötévnyi udvarlás után Gálvölgyi János 1971-ben vette feleségül Juditot, amikorra otthont és egzisztenciát tudott felmutatni. Két lányuk született, Eszter 1973-ban, Dóra 1975-ben. Az előbbi Simonnal, az utóbbi Ádámmal és Dániellel ajándékozta meg a szüleit. Képes összeállításunkban olyan színművészeket mutatunk, akik több mint ötven éve élnek boldog házasságban.

Cover-fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezt is szeretjük