Gaál Noémi kitálalt az ATV-s távozásáról: nem mehetett úgy tovább

Gaál Noémi őszintén elmondta, milyen okok miatt távozott az ATV-től.

gaál noémi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 27-én derült ki, hogy Gaál Noémi búcsúzik az ATV-től. A csatorna nézői 2016 óta tudhatták meg tőle, milyen időjárás várható. Mára azt is lehet tudni, kit láthatnak ezentúl: a 2021-es Miss World Hungary győztese, Tótpeti Lili csatlakozott a Gesztesi Máté és Süveges Eszter alkotta időjóscsapathoz.

Gaál Noémi először beszélt arról, jó oka volt rá, hogy elbúcsúzott a képernyőtől, de ettől függetlenül nem szeretné végleg lezárni az életében a televíziózást. Azt viszont elárulta, időszerű volt, hogy váltson.

Gaál Noémi távozása az ATV-ből

Kihangsúlyozta, jó viszonyban váltak el a csatornával, ami megkönnyítette számára a távozást. Mindenkitől elbúcsúzott, még ajándékot is kapott az utolsó napjaiban. Hálás szívvel gondol vissza az ATV-nél töltött éveire, nem lett elege, de az életritmust, amit a munkája megkövetelt, már nem bírta.

- Elfáradtam abban, hogy évek óta napi négy-öt órát alszom, nincsenek hétvégéim, hogy nem tudok minőségi időt tölteni a szeretteimmel. Anyukám már régóta aggódik értem, hogy túldolgozom, túlhajtom magam, és hogy ez milyen hatással lesz hosszú távon az egészségemre - ecsetelte a Best magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Elvesztette az édesapját, ez a tragédia is arra sarkallta, gondolja át az életét, változtasson rajta. Nem volt benne kérdés azzal kapcsolatban, mi a helyes döntés - olyannyira, hogy még párjával, Tamással sem ültek le, hogy megvitassák.

Gaál Noémi és párja, Tamás a Párharc című műsor műtermi fotóján.
Gaál Noémi és párja, Tamás a Párharc című műsor műtermi fotóján.
Fotó: TV2/Párharc

- Egyértelmű volt már, hogy ez így nem mehet tovább. Ő nem is igazán akart beleszólni, de mellettem állt, bárhogy is alakul.

A jövőről is beszélt, elárulta, elsődlegesen szeretne több időt a családjával tölteni, utazni, bepótolni a pihenést és nem utolsósorban az alvást. 

Gaál Noémi bikiniben

Ötven felett is sokat tesz azért, hogy irigylésre méltó formában legyen, és a mellplasztikáját sem bánta meg. Egész alakos, bikinis fotója is bizonyítja, hogy kirobbanó formában van. Érthető, hogy inkább bikini-, mint fürdőruhapárti. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük