Gaál Noémi 25 év után búcsúzik a nézőktől: az időjós ezért távozik a képernyőről

Az ATV köszöni Gaál Noémi munkáját, és sok sikert kívánnak neki.

gaal-noemi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gaál Noémi távozik az ATV-től, az időjóst február 28-án láthatják utoljára az időjárás-jelentésben a csatorna nézői - írja a naphire.hu

A sztár bő 25 éve tájékoztatja a nézőket a várható időjárásról. Úgy érezte, itt az ideje a búcsúnak. 

Gaál Noémi távozik az ATV-től

Gaál Noémi 1997-ben, a TV2 indulásával azonos időben szerzett országos ismertséget: ő lett a csatorna női időjósa. 2016-ban  búcsúzott a TV2-től, nem sokkal később az ATV-hez igazolt. Mindig több lábon állt, lakóhelyén, Gödöllőn két kisboltot is nyitott.

Gaál Noémi a TV2 csatorna időjósaként.
Gaál Noémi a TV2 csatorna időjósaként.
Fotó: TV2

Az 52 éves időjós úgy döntött, a jövőben több időt szeretne tölteni a családjával, pihenéssel, a saját vállalkozásait továbbra is viszi tovább.

- Az ATV-nél eltöltött évekért hálás vagyok, jó közösség tagja lehettem. Viszont nagyon nehéz időszak áll mögöttem, édesapám betegsége majd elvesztése és az évek óta elmaradt pihenések miatt elfáradtam - árulta el Gaál Noémi.

2016 óta az ATV időjárás-jelentője: vörös helyett szőke hajjal szerepelt a csatornán.
2016 óta az ATV időjárás-jelentője: vörös helyett szőke hajjal szerepelt a csatornán.
Fotó: TV2

- Köszönjük Noémi sokéves profi munkáját és felkészültségét! A televízió munkatársai szerettek vele dolgozni, emberileg is csak jót tudunk róla mondani. Sok erőt kívánunk neki! - mondta Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója.

Gaál Noémi bikiniben

Ötven felett is sokat is tesz azért, hogy irigylésre méltó formában legyen, és a mellplasztikáját sem bánta meg. Egész alakos, bikinis fotója is bizonyítja, hogy kirobbanó formában van. Érthető, hogy inkább bikini-, mint fürdőruhapárti. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük