Vadon Jani kirúgásáról a portán értesült: már be sem engedték a tévé épületébe

Vadon Jani szerkesztőként és műsorvezetőként dolgozott a Z+ zenecsatornánál.

vadon-jani-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vadon Jani tévés karrierje az HBO Mennyi? 30! című produkciójával indult, amelyben szerkesztőként és szereplőként dolgozott. Ezután következett a Z+, ahol szintén szerkesztett, és műsort vezetett. 

Itt már Sebestyén Balázzsal dolgozott együtt, azonban a közös munka mindössze egy évig tarthatott, ugyanis Vadont kirúgták a zenecsatornától. 

Vadon Jani a Z+ csatornánál

Egy rossz döntés miatt kellett távoznia: ő volt annak a műsornak a szerkesztője, amelyben Sebestyén Balázs volt a házigazda. Az egyik adásban egy nyereményjátékot hirdettek, a győztes egy Szandi-kazettát zsebelhetett be. Mivel akkor a Z+ még gyerekcipőben járt, nem igazán akadt jelentkező, így Vadon úgy döntött, a csatorna vezérigazgatóját kiáltatja ki nyertesnek - írta a Story a Rádió 1 Balázsék című műsora alapján.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani számos produkcióban dolgozott már együtt.
Sebestyén Balázs és Vadon Jani számos produkcióban dolgozott már együtt.
Fotó: RTL Klub/Kalandra fal!

Bár Sebestyén Balázs már akkor érezte, az ötlet talán túl necces, Vadon János nem aggódott, és zöld utat adott a dolognak. Végül előbbinek lett igaza, először behívatták őket egy alapos fejmosásra, majd úgy határoztak, Vadont kirúgják a csatornától. Erről azonban nem tájékoztatták. A portás közölte vele, nem engedheti be az épületbe, ugyanis a belépőkártyája nem működik, hiszen már nincs a csatorna alkalmazottjai között.

Rákóczi Feri és párja

Rákóczi Feri 2007-ben találta meg álmai asszonyát, Vajda Judithtal, akit Békának becéz, hatalmas szeretetben és harmóniában élnek együtt. Bár már családot is alapítottak, nem házasodtak össze, ennek okáról Soós Andreával beszéltek a Femina podcastjában.

Cover-fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!

Ezt is szeretjük