Telefonon menesztették a magyar műsorvezetőt: nem Harsányi Levente az egyetlen, akitől furcsán vált meg egy csatorna
Harsányi Levente mellett több magyar műsorvezetőtől is nem várt módon vált meg egy-egy tévécsatorna a hosszú évek után.

harsányi-levente-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az MTVA 2011. október 2-án indította hódító útjára a Magyarország, szeretlek! című sztárvetélkedőt, amely 2022. január 30-án kezdte 11. évadát. A produkció eredeti felállása azóta többször kicserélődött. Szente Vajk tíz szezon után búcsúzott a házigazda szerepétől, immár Pindroch Csabát láthatják helyette a nézők, illetve a csapatkapitányok kiléte is változott.

A kezdetekben Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő vezette a három-három hírességből álló pirosakat és zöldeket, őket 2016-ban cserélték le. Ez volt az az esztendő, amikor Kraszkó Zita mellett Harsányi Levente csatlakozott a Duna TV-n futó műsorhoz.

Harsányi Levente és elbocsátott műsorvezetők

Utóbbiról 2022. február 1-jén derült ki, hogy hat év után meneszti a csatorna. Ráadásul a hírt nem is akármilyen módon közölték vele, telefonon keresztül tudatták, hogy a jövőben nem számítanak rá.

- Nem a mi döntésünk volt. Telefonon jelezték, hogy nem folytatják. Aztán tegnap láttam, hogy mégis - írta meg a Blikk Harsányi Levente válaszát, amelyet az egyik követője kérdésére reagált a közösségi oldalán.

Harsányi helyett Miller Zoltán vette át a zöld csapat vezetését, míg a pirosak élére Vágó Bernadett került. Nem ez volt az egyetlen produkció, amelyből az 51 éves tévés hirtelen távozott a közelmúltban. A Petőfi Rádió Talpra Magyar című műsorából is menesztették. A napilap értesülései szerint a készítők itt sem bántak vele kesztyűs kézzel: 2021 novemberében el sem tudott köszönni a hallgatóktól, az utolsó adása után tudatták vele, hogy nem kell többet mennie.

Nem Harsányi Levente az egyetlen műsorvezető, akitől furcsa körülmények között vált meg egy tévécsatorna. Képes összeállításunkban további hasonló esetekről olvashatsz.

Ezt is szeretjük