Az RTL Klub műsorvezetőnője 17 év után a TV2-höz szerződött

Ők azok a sztárok, akiket a TV2-nek az évek során sikerült elcsábítania az RTL Klubtól.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2020 szeptemberében hatalmas meglepetést okozott Kiss Ramóna, amikor a Sztárban Sztár adásában a TV2 egyik nagy őszi show-műsora, a Dancing with the Stars női műsorvezetőjeként mutatkozott be. 

Erre egykori kollégái sem számítottak, hiszen a színésznő-műsorvezető 17 évig az RTL Klubot erősítette, ennek a kereskedelmi csatornának köszönhetően vált ismertté a neve. 

Az RTL Klubtól a TV2-höz szerződött sztárok

17 éves volt, amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően bekerült a Barátok közt című sorozatba, amelyben Szentkirályi Zsófi bőrébe bújhatott 16 éven át. Amikor nem találta a helyét, és új kihívásokra vágyott, műsorvezetőként is kipróbálhatta magát az X-Faktorban, a Reggeliben és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben.

Sokan támadták döntése miatt, de Ördög Nóra, aki évekkel ezelőtt szintén kurtán-furcsán hagyta ott az RTL Klubot, és szerződött a TV2-höz, megvédte kolléganőjét. 

- Én is nagyon élesen szembesültem azzal, hogy mennyire megítéltetik az ember egy olyan hétköznapi döntés miatt, amely egy banki dolgozó vagy egy pénztáros esetében természetes, mármint hogy munkahelyet vált. Én azt tanácsolom neki, hogy legyen erős, és függetlenítse ettől magát, neki nem kell rosszul éreznie magát. Ő hozott egy döntést, hogy ennek mi a háttere, az csak rá tartozik, és én örülök, hogy itt van velünk - üzente szeptemberben a Blikken keresztül. 

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk 7+1 olyan ismert sztárt, aki esetében talán már nem is emlékszünk arra, hogy az RTL Klubon vált ismertté, majd a TV2 csatornához szerződött, és most már az utóbbi csatornán látható. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük