Az RTL Klub műsorvezetőnője 17 év után a TV2-höz szerződött
Ők azok a sztárok, akiket a TV2-nek az évek során sikerült elcsábítania az RTL Klubtól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 szeptemberében hatalmas meglepetést okozott Kiss Ramóna, amikor a Sztárban Sztár adásában a TV2 egyik nagy őszi show-műsora, a Dancing with the Stars női műsorvezetőjeként mutatkozott be. 

Erre egykori kollégái sem számítottak, hiszen a színésznő-műsorvezető 17 évig az RTL Klubot erősítette, ennek a kereskedelmi csatornának köszönhetően vált ismertté a neve. 

Az RTL Klubtól a TV2-höz szerződött sztárok

17 éves volt, amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően bekerült a Barátok közt című sorozatba, amelyben Szentkirályi Zsófi bőrébe bújhatott 16 éven át. Amikor nem találta a helyét, és új kihívásokra vágyott, műsorvezetőként is kipróbálhatta magát az X-Faktorban, a Reggeliben és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben.

Sokan támadták döntése miatt, de Ördög Nóra, aki évekkel ezelőtt szintén kurtán-furcsán hagyta ott az RTL Klubot, és szerződött a TV2-höz, megvédte kolléganőjét. 

- Én is nagyon élesen szembesültem azzal, hogy mennyire megítéltetik az ember egy olyan hétköznapi döntés miatt, amely egy banki dolgozó vagy egy pénztáros esetében természetes, mármint hogy munkahelyet vált. Én azt tanácsolom neki, hogy legyen erős, és függetlenítse ettől magát, neki nem kell rosszul éreznie magát. Ő hozott egy döntést, hogy ennek mi a háttere, az csak rá tartozik, és én örülök, hogy itt van velünk - üzente szeptemberben a Blikken keresztül. 

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk 7+1 olyan ismert sztárt, aki esetében talán már nem is emlékszünk arra, hogy az RTL Klubon vált ismertté, majd a TV2 csatornához szerződött, és most már az utóbbi csatornán látható. 

Ezt is szeretjük