Ördög Nóra elárulta, miért hagyta ott kurtán-furcsán az RTL Klubot
Ördög Nóra elmondta, mi állt felmondása hátterében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2014 júliusában mindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy Ördög Nóra 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és átigazolt a TV2-höz. Az év áprilisában és májusában még az előbbi csatornán vezette a Szombat Esti Láz című táncos showműsort, októberben pedig már az utóbbin a Rising Star című tehetségkutatót.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója akkor azt nyilatkozta, csalódott a műsorvezetőben, mert az nem adott esélyt arra, hogy átbeszéljék a dolgokat, úgy állította kész tények elé, hogy már megállapodott a másik féllel.

Ördög Nóra ezért hagyta ott az RTL Klubot

Amikor az 1KANAPÉN című beszélgetős műsorban szóba került a csatornaváltás, a youtuber Osváth Zsolt azt mondta, Ördög Nóra bármelyik csatornától ment volna el, annak a távozása hatalmas veszteség lett volna. A 38 éves sztár erre azt válaszolta, pont azért hagyta ott az RTL Klubot, mert úgy érezte, hogy senki nem veszi komolyan.

ordog-nora2
Fotó: YouTube/1KANAPÉN

- De ez nem az ő hibájuk, hanem valószínűleg az enyém, az én hozzáállásom a dolgokhoz. Pontosan amiatt, mert gyakornokból küzdöttem fel magamat oda-ahova,

a lelkem mélyén mindig megmaradtam ugyanannak a fénymásolós kislánynak, aki 2001-ben elkezdte a munkát az RTL-ben. 

Egyszerűen nem voltam képes önerőből változtatni a viszonyaimon. Nyilván azt hiába vártam, hogy majd valaki ezt magától megteszi értem. Arra jutottam, hogy föl kell nőnöm. Nem fizetésemelést akartam, nem kuncsorogni akartam dolgokért, hanem hoztam egy döntést, hogy el fogok onnan jönni - mesélte őszintén.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt mondta, korrektnek érezte a távozását, mert nem alkudozni ment be, hanem felmondani. Ennek ellenére sokat vívódott, mire Vencellel nyolc hónapos terhesen meghozta a döntést.

- Kaptam egy ajánlatot, ami már első blikkre is sokkal-sokkal kedvezőbb, komolyabban vehető ajánlat volt, mint ahogy valaha engem az RTL-ben kezeltek. Ugyanakkor ez egy borzasztó nagy lelki vívódás, egy nagyon komoly leválás volt kvázi a "szüleimről", az anyacsatornáról. Én nem érzem úgy, hogy hálátlanul hagytam volna ott ezt a csatornát.

ordog-nora-rtl
Fotó: RTL Klub/Szombat Esti Láz

Azt is hozzátette, hogy mindenkivel jóban maradt az RTL Klubnál, a mai napig a közvetlen főnökeivel jó a viszonya.

- Péterrel (Kolosi Péter – a szerk.) volt egy konfliktusom, mert hozzá mentem be felmondani, és nyilván ő ezt nagyon rossz néven vette, de vele is beszéltem azóta számtalanszor. Nem erről, mert nem kellett erről már mit beszélni.

Sztárok ugyanolyan ruhában, mint Ördög Nóra

Ördög Nóra és Novodomszky Éva is közkedvelt műsorvezető, továbbá közös bennük, hogy a 38 és a 45 éves tévés tetszését is elnyerte a Zhoja Szalon tűzpiros estélyi ruhája. Képes összeállításunkban olyan kreációkat gyűjtöttünk össze, melyeket Ördög Nóra és egy másik magyar sztár is viselt már.

Ezt is szeretjük